Ki Pro Rack ofera aceleasi trasaturi profesionale de incredere binecunoscute, acum la un pret redus substantial.

AJA Video Systems anunta o reducere de 50% din pret pentru Ki Pro Rack incepand de la 1 august 2016.

In plus, AJA pune la dispozitie si un nou update de firmware pentru Ki Pro Rack. Firmware v6.0 aduce o serie de inbunatatiri pentru suportul capturii inchise CEA-708 si permite utilizatorului sa inregistreze video cu CC embedat si apoi sa redea capturile perfect.

Ki Pro Rack ofera puterea lui Ki Pro intr-un format care ocupa numai o unitate de rack.

Pentru studiourile si televiziunile care fac tranzitia de la caseta la un flux de lucru bazat pe fisiere in ceea ce priveste inregistrarea si redarea, Ki Pro Rack asigura o calitate ridicata, capturi gata de editare si este dezvoltat sa duca materialul de la sursa la editorial cat de repede posibil.

Capacitatea de conversie (up/down/cross) a echipamentelor AJA este deja binecunoscuta si usureaza procesul de unificare a continutului SD, 720p si 1080i, creand un singur format necesar fiecarui proiect in parte.

Cu o gama larga de conexiuni profesionale video si audio, precum SD, HDMI si analog, Ki Pro Rack se va potrivi perfect direct in configuratia preexistenta a sistemului de cablare si routare, inregistrand in format Apple ProRes la 10 biti sau ca fisiere Avid DNxHD direct pe hard disk detasabil ori pe module SSD.

Fisierele pot fi folosite in majoritatea sistemelor de editare, eliminand nevoia de transcodare suplimentara sau a proceselor de importare.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!