AJA a profitat de InterBEE 2015 pentru a lansa o serie de produse, printre care 3 noi carduri compatibile openGear.

Cardurile pentru rack OG-FIBER-TR, OG-FIBER-T si OG-FIBER-R suporta conversia SDI-pe-fibra si fibra-pe-SDI.

OG-FIBER-TR are intrari atat pentru fibra cat si SDI, permitand ambele conversii SDI-pe-fibra si fibra-pe-SDI. Suporta viteze de 270Mb, 1.5Gb si 3Gb pe SDI. Semnalele sunt independente si pot sustine viteze diferite.

OG-FIBER-T este un convertor SDI-pe-fibra, in timp ce OG-FIBER-R asigura conversia fibra-pe-SDI. Acestea permit semnalelor SDI sa fie extinse cu pana la 10km peste cablul single-mode de fibra optica standard. Intrarea SDI este sincronizata cu toleranta de bruiaj la intrare.

Carduri compatibile openGearRama modulara openGear de la Ross Video este o platforma universala pentru carduri de procesare a semnalului, printre producatorii care fac carduri compatibile numarandu-se si AJA.

openGear pune la dispozitie spatiu pentru 20 de carduri de procesare, dar si surse de alimentare redundante, sistemul de control al retelei de carduri, denumit Dashboard, modulele frontale I/O si conectori in partea din spate.

Platforma beneficiaza, de asemenea, de o interfata Ethernet care permita controlul la distanta.

Esti interesat de produsele AJA sau de rama modulara openGear? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!