AJA Video Systems, cunoscut producator de echipamente profesionale pentru zona de broadcast, a inceput sa livreze noile convertoare scan AJA ROI-SDI.

Acestea contin controale intuitive pentru zone de interes ROI (region-of-interest), dedicate surselor SDI profesionale, fiind dezvoltate in forma unor mini-convertoare portabile. Noul echipament beneficiaza de o intrare 3G-SDI si, simultan, de iesiri 3G-SDI si HDMI.

Convertorul scan AJA ROI-SDI asigura o scalare a imaginii la o calitate incredibila, alaturi de regiunile de interes si rotirea imaginii intr-o gama generoasa de rezolutii si frame rate-uri.

Acest tip de dispozitiv se adreseaza unei cereri in crestere pentru semnale video personalizabile, capabile sa acopere o gama intreaga de nevoi in ceea ce priveste afisarea si fluxul de lucru.

Mai exact, AJA ROI-SDI ofera o conversie extensiva de aspect ratio si functionalitati audio si le permite utilizatorilor sa schimbe usor semnalele, sa defineasca o zona a unei imagini sau sa faca reframe imaginii sursa din orice semnal 3G-SDI.

Folosit impreuna cu software-ul gratuit AJA Mini-Config, ROI-SDI usureaza alegerea unei zone de interes in timp real pe ecran, cu un control complet asupra modului in care zona respectiva este scalata la rezolutia de iesire, permitand o calitate ireprosabila a imaginii.

Printre cele mai importante trasaturi ale AJA ROI-SDI se numara:

  • o intrare BNC 3G-SDI;
  • doua iesiri cu procesare in oglinda, una BNC 3G-SDI si una HDMI;
  • 3G-SDI BNC loop out;
  • un port USB pentru configurarea dispozitivului prin intermediul software-ului AJA Mini-Config instalat pe Mac sau Windows;
  • suport pentru o gama de formate video, printre care se numara 1080p, 1080i, 720p, 625i si 525i;
  • doua RCA iesiri audio analoage;
  • audio SDI embedat pe opt canale;
  • audio HDMI embedat pe doua sau opt canale.

Interesat de ROI-SDI sau de alte produse AJA? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!