Trendul microfoanelor din ce in ce mai mici continua cu nou lansata serie MicroLite de la cunoscutul producator AKG.

Aceasta gama “de referinta de microfoane portabile in minuatura” include o varietate de optiuni pentru montare, printre care lavaliera, pentru ureche sau in varianta de purtat pe cap. Seria este dedicata segmentelor de broadcasting, teatru si conferinte.

Mini-microfoanele AKG MicroLite sunt create pentru a fi folosite cu sistemele wireless ale companiei, ca de exemplu DMS800, precum si cu alte produse Harman.

Harman este compania mama a AKG, detinand, printre altele, nume precum JBL, dbx sau Soundcraft.

Toate modelele MicroLite ofera cabluri ce au conectori Microdot, ceea ce inseamna ca sunt compatibile cu diverse formate de conexiuni si tehnologii wireless dezvoltate de alti producatori.

AKG_LC81_MD_LC82_MD
Gama include LC81 MD, laudat a fi cel mai mica lavaliera cardioida disponibila in acest moment. Are un diametru de 4.8mm, 10mm lungime si cantareste 2 grame. Creat sa fie cat se poate de discret, LC18 MD este disponibil in 4 culori, la fel ca si lavaliera omni-directionala  LC82 MD.

Ambele microfoane dispun de protectie eficienta impotriva umezelii.

AKG_EC81_MDModelele EC81 MD si EC82 MD sunt microfoane cu sustinere direct pe ureche, avand brate ajustabile atat cu model cardioid cat si cu polar omni-directional. EC82 MD are o rezistenta crescuta la umezeala. EC81 MD si EC82 MD vin in doua culori.

AKG_HC81_MDMicrofoanele HC81 MD si HC82 MC au sustinere pe cap, oferind stabilitate in plus la purtare. Pot fi ajustate astfel incat sa se potriveasca individual utilizatorului.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!