ARRI anunta un upgrade interesant pentru platforma ALEXA SXT, transformand-o intr-un sistem cinematografic profesional complet wireless.

Intr-o miscare ce va creste eficienta pe platourile de filmare, ARRI a integrat un transmitator video HD de inalta calitate si latenta scazuta si un radio WiFi in noul model ALEXA SXT W. Bazat pe popularul model ALEXA SXT Plus, SXT W va inlocui modelele ALEXA SXT Plus si ALEXA SXT Studio. Ca intotdeauna, sunt optiuni atractive de upgrade-uri pentru cei care detin deja camere precum ALEXA SXT EV si ALEXA SXT Plus.

Avand un transmitator video incorporat, ALEXA SXT W este o camera mai mica si mai usoara decat ar fi fost cu un transmitator extern. In plus, evita o serie de probleme asociate cablurilor. Setarea camerei se va face mai rapid, crescand astfel eficienta productiei prin reducerea timpilor morti.

In plus, radioul WiFi integrat deschide o intreaga paleta de optiuni, incepand cu managementul wireless al culorilor pe platou si continuand cu posibilitatile de control de la distanta a camerelor prin intermediul ALEXA Web Remote. Alte optiuni WiFi sunt momentan in dezvoltare.

ALEXA SXT W face parte dintr-un nou sistem complet ARRI Wireless Video (WVS), alaturi de un transmitator video de sine statator ce poate fi folosit cu alte camere precum ALEXA Mini, si un receptor video de sine statator pentru primirea semnalului de la oricare dintre transmitatoare. O gama extinsa de accesorii include bracketuri pentru montare, extensii de antena, un monitor Transvideo special adaptat cu un receptor incorporat pentru transmitatorii ARRI, si nu numai.

Sistemul a fost creat pentru platouri profesionale de filmare, toate componentele fiind rezistente la praf si construite din materiale robuste pentru folosire intensiva pe termen lung, precum si o gama larga de temperaturi de operare.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!