ARRI Master Grips ofera control ideal pentru functiile camerei si pentru servo zoom. Modificarea setarilor se poate face cu varful degetelor, iar noul set de manere se potriveste perfect pentru filmari facute din mana sau pe umar.

Pe masura ce camerele si configuratiile devin din ce in ce mai compacte, creste si nevoia de control extern al setarilor si al inregistrarii.

ARRI Master Grips combina manerul in stil cinematografic cu trasaturile ideale in cazul filmarii de documentare, precum zoom rocker, focus dial, control al diafragmei si al inregistrarii.

Arri Master GripsManerele ARRI sunt facute din magneziu iar designul este unul ergonomic pentru a minimiza schimbarile accidentale ale setarilor.

Setarile pot fi personalizate, Master Grips oferind un control total al diafragmei, focalizarii si zoom-ului precum si control pentru obiective ENG si EF cu servo zoom.

Setul de manere poate fi folosit chiar si pentru configuratii cu stabilizare pe trepied, ca in cazul evenimentelor live. Acesta poate fi de asemenea folosite pe brate pan & tilt pentru focalizare si zoom de la distanta, inclusiv in cazul setarii pentru camere multiple folosind modulul AMIRA Multicam.

Interfata pentru setarile utilizatorului este accesibila prin intermediul a doua display-uri LCD cu touchscreen (care beneficiaza de specificatii in mai multe limbi, pentru facilizarea operatiunilor si maximizarea potentialului intregului echipament) si prin butoane fizice care ofera o citire digitala a statusului.

Exista o gama larga de accesorii compatibile, printre care extensii pentru manere, adaptoare pentru bratul de pan si adaptor pentru tijele de fixare a monturii pentru ARRI AMIRA.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!