Atomos aduce o serie de imbunatatiri software-ului dedicat monitoarelor/recordere Shogun si Ninja Flame HDR.

Cea mai importanta aditie este noua functie de intrare si iesire Perceptual Quantizer (PQ). Standardul PQ SMPTE ST 2084 a fost initial promovat de Dolby si permite afisarea corecta a imaginii HDR pe majoritatea monitoarelor profesionale si a televizoarelor HDR.

De asemenea, este integrat in semnalul de iesire al unora dintre camerele video.

Prin adaugarea suportului pentru standardului PQ recorderelor, acestea pot pot fi folosite ca dispozitive de playback atunci cand sunt conectate direct la majoritatea monitoarelor HDR. In plus, gama Flame poate fi utilizata ca monitor HDR pentru previzualizare atunci cand se face editarea.

Evaluarea imaginii HDR se face acum mai usor datorita functiei de waveform imbunatatite. In plus, acum este si un reticul in miscare care permite vizualizarea punctului critic si, de asemenea, un buton AutoHDR care seteaza ecranul la cei mai potriviti parametrii pentru reprezentarea fiecarei scene.

Procesarea imbunatatita in firmware a permis companiei producatoare sa imbunatateasca si felul in care negrul este reprezentat pe display. Atomos a mai adaugat si suport pentru curba de gama J-Log a JVC LS-300. Mai mult, s-a adaugat posibilitatea de a alege prioritatea cu care recorderul selecteaza sursa de alimentare pe care o foloseste.

Noul update, 7.1, este disponibil pentru descarcare pe site-ul Atomos.

Esti interesat de produsele Atomos? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!