X
    Categories: NoutatiPromotii

Cumpara un Atomos SUMO19 si primeste un parasolar

Pana la 10 noiembrie 2017, pentru fiecare monitor/recorder Atomos Sumo19 poti cere gratuit un parasolar in valoare de 195 euro.

Parasolarul are un design bazat pe fermoare pentru a fi complet pliabil pentru transport si depozitare. Odata pliat, acesta poate fi folosit ca protectie pentru ecran pe perioada calatoriei. Parasolarul se ataseaza de partea frontala a dispozitivului prin suruburi de 1/4-20.

Atunci cand este dotat cu parasolar, Atomos SUMO19 este ferit pe platourile de filmare de efectele reflexiei, imbunatatind vizibilitatea si experienta HDR. Exteriorul este facut dintr-un material rezistent in timp ce interiorul este captusit cu o catifea moale, pentru protectia perfecta in toate situatiile.

Atomos Sumo este primul monitor de productie ce inregistreaza 4K Raw/ProRes/DNxHR si poate oferi comutare live si inregistrare 1080p60. Combina un afisaj HDR cu diagonala de 19 inci, la o luminozitate de 1200 niti cu 10+ stopuri cu inregistrare RAW 4K pe 12 biti sau ProRes/DNxHR 422 pe 10 biti si inregistrare HD de pana la 240p sau live switching si inregistrare a 4 canale 1080p60.

Termeni si conditii:

  • Promotie valabila pentru modelul Sumo19 (ATOMOSUMO19) achizitionat de catre utilizator intre 1 octombrie si 10 noiembrie 2017.
  • Utilizatorul trebuie sa depuna cererea in termen de 30 de zile de la achizitionarea produsului.
  • Promotia se aplica numai pentru produsele noi.
  • Cererea trebuie sa includa dovada achizitiei, aceasta fiind compusa din copie dupa chitanta si fotografie a dispozitivului sau a cutiei care sa includa seria numerica.
  • Poate fi facuta o singura cerere per unitate.
  • Cererea poate fi depusa aici.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

O-Video :bvyufdrtzxtcv