Aceasta este versiunea mare a primului prompter si sistem on-air din lume complet integrat, avand o serie de avantaje majore.

In primul rand, asa cum ii sugereaza si numele, E.P.I.C. 19 combina cel mai luminos ecran LED de prompter de 19″ cu un monitor on-air full HD-SDI de 19″.

In acelasi timp, acest model rezolva problema operationala majora de utilizare a monitoarelor on-air: si anume faptul ca nu are un brat in plus pentru montare inseamna ca nu mai exista restrictii de raza de tilt a camerei.

Cantareste cu 3kg mai putin decat un sistem facut din componente separate (salvand, astfe, greutate la cotrabalansare) si foloseste 20% mai putin curent.

Autoscript E.P.I.C. 19 foloseste unul dintre cele mai bune ecrane High Bright LED din lume, cu o luminozitate de 1600 niti, un raport de contrast de 1000:1 si are o durata de viata de 70.000 de ore de folosire intensa.

Un alt avantaj al acestui echipament este managementul simplificat al cablurilor: un singur cablu de curent pentru prompter si monitorul on-air, in timp ce ClockPlus si TallyPlus sunt alimentate prin intermediul prompterului cu 12V.

E.P.I.C. 19 are doua intrari video composite si doua intrari video HDSDI, beneficiind de control de la distanta al intrarilor. Optiunea unica si ajustabila de picture in picture permite vizualizarea tuturor celor 4 intrari.

Prompterele E.P.I.C. sunt cu adevarat inteligente, aducand beneficii multiple nu numai echipei de ingineri, dar si echipei de productie si prezentatorilor ori vedetelor.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!