X
    Categories: Promotii

Black Friday Foton

Foton Varanus este un echipament profesional multifunctional creat pentru a obtine cadre foarte line, pe toate planurile, in filmare sau in time-lapse. Setul este montat pe slider-ul Kameleon 64, 94, 130 sau 200cm lungime. Driverul seteaza cu exactitate functionarea unuia sau a ambelor motoare, cu posibilitatea de a dezvolta imaginile.

Partea de trolley si capul rotativ sunt antrenate de motoare conectate la controler. Inima dispozitivului este un microprocesor care beneficiaza de un software unic, bazat pe algoritmi complecsi si tabele de calcul.

Miscarile pe ambele axe pot fi sincronizate si permit camerei sa urmareasca perfect subiectul filmat. Electronica aplicata este responsabila pentru replicarea cu exactitate a rutei, indiferent de modul, de viteza motorului sau de alti parametri.

In anumite module software-ul seteaza automat parametrii, usurand considerabil munca operatorului.

Intregul sistem, in afara de sursa principala de putere, are abilitatea de a folosi baterii Li-ion Sony din seriile NP-Fxxx sau inlocuitori. Aceasta solutie ofera multe ore de lucru confortabil pe teren (pana la 70 de ore in modul time-lapse sau pana la 8 ore in modulul video).

Varanus SV-1 – set cu un singur drive (slide), pentru sliderele Kameleon: 505 euro
Varanus SV-2 – set cu doua drivere (slide&pan), pentru sliderele Kameleon: 656 euro
Varanus SV-3 – set cu doua drivere (pan&tilt): 656 euro

Slider Kameleon 44 cm: 215 euro
Slider Kameleon 64 cm: 225 euro
Slider Kameleon 94 cm: 232 euro
Slider Kameleon 130 cm: 255 euro
Slider Kameleon 200 cm: 355 euro

Flamingo Duo formeaza echipa ideala alaturi de capul pan&tilt motozitat Koliber. Platforma de montare este creata astfel incat sa faciliteze montarea oricarui cap video si, prin urmare, folosirea macaralei ca jib. Flamingo Duo ajunge la 3.7m, ceea ce ii permite sa capteze cadre deosebite, stabile, fluide si dinamice de la inaltime sau doar din unghiuri neobisnuite.

Pentru aceste echipamente au fost folosite materiale de foarte buna calitate, tratate chimic pentru o durabilitate crescuta. In plus, toate partile culisante au fost imbracate in teflon, pentru a garanta operatiuni line si stabile.

Macara Flamingo si cap Koliber: 1848 euro
Cap Koliber: 910 euro

In plus, restul accesoriilor si gentile Foton beneficiaza de 10% reducere.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

*Preturile nu contin TVA
** Promotia este valabila pentru comenzile plasate vineri, 24 noiembrie 2017.

O-Video :bvyufdrtzxtcv