Sony a adus o serie de modificari de ultim minut noilor camere de cinematografie VENICE, chiar inainte de a incepe livrarile. Printre noile capabilitati se numara un modul “Dual Base ISO”. Alaturi de sensibilitatea ISO nativa anuntata anterior, de 500, Sony mai adauga si o baza de 2500 ISO. In plus, Sony VENICE va beneficia de o aditie deja anuntata, insa unica: un filtru optic ND in 8 pasi, incorporat, cu mecanism servo.

Compania nipona a anuntat recent ca versiunea 1.0 va include pentru VENICE suport pentru inregistrare full frame 24x36mm. Cu adaugarea modulului ISO dual, utilizatorii vor putea sa profite de senzorul unic de la Sony pentru un rezultat excelent chiar si in lumina slaba.

Noile capabilitati vin ca rezultat al cererii de a creste indicii de expunere la valori ISO mai ridicate pentru exterioare nocturne, interioare intunecate, folosirea de obiective mai lente si in orice alt context ce necesita colorizare in HDR mentinand in acelasi timp cat mai multe detalii pe umbra.

Cealalta trasatura care atrage atentia in mod special este mai sus mentionatul filtru incorporat ND in 8 pasi cu servo mecanism. Acesta poate emula diferite puncte de operare ISO atunci cand se afla in baza ISO 2500 mentinand, de asemenea, nivelele foarte scazute ale zgomotului caracteristice pentru senzorul VENICE.

Sony mai anunta si faptul ca VENICE beneficiaza si de o noua stiinta a culorii dezvoltata pentru a oferi un look cinematografic cu tonalitati soft, in care umbrele si mid-tonurile au un raspuns natural iar zonele de highlight pastreaza gama dinamica.

O alta noutate este simulatorul de meniu. Acesta a fost creat pentru a-i ofer operatorului oportunitatea de a se familiariza cu noul workflow al VENICE inainte de a folosi camera in productie.

Printre alte trasaturi si capabilitati ce urmeaza sa devina disponibile in 2018 sub forma de upgrade-uri gratuite de firmware in versiunea 2.0 se numara filmare la 25p in modul full frame 6K. In plus, functia de false colour a fost mutata din versiunea 3.0 in 2.0.

Sistemul de camera VENICE CineAlta devine disponibil in februarie 2018. Versiunea 2.0 de firmware va putea fi descarcata in vara lui 2018 si va mai urma o serie importanta de noi trasaturi odata cu versiunea 3.0 de firmware, ce va fi lansata cel mai probabil la inceputul lui 2019.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii sau viziteaza magazinul nostru online pentru cele mai bune preturi: shop.o-video.ro.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!