Nu este usoara gasirea unui sistem de trepied bine construit, pe care sa te poti baza, si care sa fie in acelasi timp la un pret acceptabil. Scopul noului trepied Sachtler FSB 10 este de a schimba asta.

Cele mai populare alegeri in acest moment sunt camerele de marime mijlocie, precum Sony FS7, FS5, Blackmagic URSA Mini, Canon C300 si C100, asa ca multi cameramani cauta trepiede versatile, care sa poata fi folosite atat cu versiunea simpla a unei camera precum si cu varianta complet echipata.

Sachtler FSB 8 cu oala de 75mm a fost o vreme o alegere foarte buna, insa capacitatea limitata de incarcare devenea o problema atunci cand erau adaugate multe accesorii camerei. Multi cameramani ar prefera un sistem trepied cu o oala de 100mm si capacitate de incarcare mai mare, insa pana acum cea mai accesibila varianta era DV-10SB, la un pret oricum destul de piperat.

Prin urmare, compania germana lanseaza trepiedul Sachtler FSB 10, la un pret considerabil mai mic decat varianta initiala. Este primul din seria Sachtler FSB cu oala de 100mm si este dezvoltat special pentru cameramanii ce lucreaza in zona de stiri si documentare.

Compania a oprit productia de DV-10SB, ceea ce inseamna ca FSB 10 a devenit efectiv inlocuitorul.

Sachtler FSB 10 pare sa fie solutia perfecta pentru cei care vor sa profite de beneficiile unui sistem trepied usor, precum FSB 8, insa au nevoie de o capacitate mai mare de incarcare. Capetele fluide FSB 10 si FSB 10T cantaresc 2.7kg.

FSB 10 are o capacitate de incarcare de pana la 12kg, cu 2.94kg mai mult decat FSB 8. Noul trepied beneficiaza de 5 pozitii + 0 pentru pan si tilt, dandu-i operatorului flexibilitate si viteza crescute. In plus, beneficiaza de contrabalansare cu 10 niveluri de ajustare, comparativ cu alte produse de pe acelasi segment care ofera numai 4.

Sachtler sustine ca este singurul cap din clasa care asigura operatiuni cursive, complet functionale, la temperaturi cuprinse intre -40°C si +60°C.

Noul cap fluid vine in doua variante, cu platforme diferite pentru camera. Prima versiune ii ofera lui FSB 10 un mecanism convenabil de incarcare laterala cu o raza larga de alunecare fata/spate pentru ajustarea camerei.

A doua versiune, FSB 10 T, are o placa de tip Touch & Go similara cu cea a capetelor mai mari de la Sachtler, pentru o atasare foarte rapida a camerei.

Sachtler FSB 10 slideSachtler FSB 10 beneficiaza si de o baza plata integrata, pentru utilizarea cu slidere.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!