Se pot intampla multe in 60 de secunde! Filmeaza un mini-documentar pe orice subiect iti capteaza interesul. Acesta trebuie sa aiba lungimea de 1 minut. Apoi inscrie-l in competitie urmand cativa pasi simpli.

Vei primi instructiunile odata ce te inregistrezi pe pagina oficiala Sony. Ultima zi in care se pot face inscrieri este 12 martie 2017.

Castigatorul competitiei va primi noua Sony PXW-FS7 II, camera profesionala ideala pentru filmarea de documentare 4K. Compania nipona pune in joc si un aparat Sony α7S II.

Ce aduce in plus noul camcorder fata de modelul original? Ergonomie si control imbunatatite. Sony a regandit bratul de control pentru a fi extensibil. De asemenea, poate fi configurat pentru a permite camerei sa fie tinuta la nivelul taliei. Iar manerul pentru control a primit un buton programabil in plus.

Cu 7 butoane programabile pe corpul camerei si 3 pe manerul de control, Sony FS7 II ofera un plus de control si de personalizare.

In plus, compania a adaugat un sistem complet nou de montare pentru ecranul LCD, bazat pe doua bare de 15mm, una rotunda si una patrata, ajustarea configuratiei putand fi facuta pe doua axe.

Montura dedicata microfonului este creata intr-un mod asemanator. Totul este gandit astfel incat schimbarile sa poata fi facute cu o singura mana, in timp ce camera este sustinuta pe umar.

Sony FS7 II beneficiaza de introducerea gamei BT.2020 in modulul Custom al camcorderului. Acest standard broadcast pentru o gama mai larga de culoare pozitioneaza camera pentru zona de productii HDR.

Intra acum in competitie pentru sansa de a castiga noul Sony FS7 II. Succes!

No more articles
Lasati-ne un mesaj!