Alege gama de CD playere digitale Sony pentru un sunet impecabil si o experienta deosebita la volan. Conecteaza-ti dispozitivele NFC la player cu o singura atingere, datorita tehnologiei NFC incorporate. Sau cupleaza-ti iPod-ul si iPhone-ul automat prin Bluetooth. Porneste masina si bucura-te de muzica, navigatie si aplicatii usor de accesat.

SongPal iti ofera control vocal asupra intregii librarii muzicale, precum si asupra functiilor de baza ale playerului Sony, de la gasirea melodiei dorite prin List Browse, la explorarea de aplicatii video si de harti pentru a ajunge cat mai repede la destinatie. Nou adaugata trasatura Auto Read Out te tine la curent fara a te distrage de la drum.

Cu Siri Eyes Free, utilizatorii de iPhone pot gestiona totul, de la apeluri si sms-uri la muzica si notificari de pe retelele de socializare fara a lua mainile de pe volan. Acesti pot pur si simplu sa ii ceara lui Siri sa initieze un apel hands-free, sa compuna mesaje sau pot alege ce melodie sa porneasca.

Ecranele LCD ale gamei Sony Car au un contrast de 5 ori mai ridicat fata de ecranele conventionale, iar unghiul de vizualizare personalizabil face ca citirea sa fie usoara pentru sofer chiar si in lumina puternica a zilei. In plus, poti alege intre 35.000 de nuante pentru ca iluminarea dispozitivului sa se asorteze interiorului masinii sau preferintelor soferului.

MEX-XB100BT: CD Player cu Bluetooth

Cu o aplificare impresionanta de 4 x 100 W, pe masura sa rivalizeze cu cea a boxelor externe, Sony MEX-XB100BT le permite celor din masina sa simta fiecare nota si detaliu. Tehnologia de aplificare de ultima generatie minimizeaza in acelasi timp interferentele electromagnetice ce pot genera fosnet pe masura ce volumul creste, astfel incat sa te poti bucura de o calitate exceptionala a sunetului la orice volum.

De la alegerea componentelor la pozitionarea circuitelor, MEX-XB100BT a fost optimizat pentru o transmisiune de inalta eficienta si cu un zgomot redus. Plasand blocul de alimentare aproape de terminalul de intrare si de aplificatorul digital minimizeaza pierderile de putere, in timp ce condensatorii electrolitici asigura un bas exact si receptiv.

Preia controlul asupra muzicii cu SongPal. Poti alege melodiile preferate, deschide aplicatii si seta volumul prin comenzilor vocale. Datorita acestora, soferul poate ramane atent la drum in timp ce profita de toata tehnologia disponibila.

Activand functia Mega Bass, acesta este resimtit tare si clar in intreaga masina, exact la frecventa potrivita, pentru a nu distorsiona sunetul. In acelasi timp, LED-urile sunt sincronizate pe beat, pulsand pe ritmul melodiei si oferind o pata de culoare.

MEX-N5200BT: CD Player cu Bluetooth

Profita de conectivitate dubla si de un numar de culori dublu! Noul CD player Sony MEX-N5200BT beneficiaza de conectivitate Dual Bluetooth si de doua zone de iluminare.

Tehnologia Dual Bluetooth permite conectarea wireless a unui al doilea smartphone, pentru a da si a primi apeluri hands-free aditionale. Cupleaza telefonul instantaneu doar atingandu-l de butonul principal daca are NFC sau din setari daca nu.

Beneficiaza de toate trasaturile unui smartphone fara a-ti lua ochii de la drum. Comenzile vocale iti permit sa alegi muzica preferata, sa setezi volumul, sa accesezi aplicatii sau harti de navigatie si sa comunici prin apeluri si sms-uri. Esti mereu in control, pastrand siguranta pe primul loc.

Dispozitivul dispune de trei iesiri, ceea ce inseamn ca poti conecta oricand elemente suplimentare pentru si mai multe optiuni de sunet. Compatibilitatea FLAC permite redarea de fisiere audio fara pierderi iar portul USB din partea frontala a dispozitivului inseamna ca poti conecta playere externe prin cablu, pe langa telefoanele Android si iOS.

MEX-N4200BT: CD Player cu Bluetooth

Stai cu ochi la drum datorita playerului Sony MEX-N4200BT cu Dual Bluetooth. Conecteaza-ti primul telefon pentru a asculta muzica, pentru a primi instructiuni de navigare si pentru a tine legatura cu familia si partenerii. Adauga un al doilea telefon pentru un plus de contacte ce pot fi apelate hands-free.

Prin tehnologia NFC telefoanele cu Bluetooth sunt conectate imediat, doar prin atingerea lor de butonul principal al media playerului MEX-N4200BT. Profita de setari personalizate cu ajutorul butoanelor inainte de a pleca la drum sau cand astepti la stop si foloseste comenzile vocale odata ce ai pornit.

Amplificarea 4×55 W livreaza un sunet clar si bogat in detalii, precum si un volum impresionant, cu o distributie ideala in spatiu. Setarile audio pot fi modificate amanuntit pentru ca utilizatorul sa obtina exact sunetul pe care si-l doreste. Iar noul modul karaoke scade volumul sectiunilor vocale pentru momentele in care nu te poti abtine sa canti.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!