German Maestro produce casti performante la cele mai inalte standarde pentru broadcast si inregistrari. Producatorul german are o gama larga de casti profesionale, insa doar doua vin cu microfon: 8000 si 9000.

German-Maestro-8000-series

Seria 8000 este creata special pentru aplicatii de intercom si laboratoare lingvistice, dar se potrivesc la fel de bine in regiile de emisie. Printre beneficiile majore ale acestor dispozitive se numara, desigur, performantele sonore de exceptie, precum si o foarte buna izolare fata de zgomotele exterioare.

Ca pentru orice produs al companiei germane, seria 8000 beneficiaza de cele mai bune produse si de cea mai inalta calitate de productie, asigurand comfortul pe care il ofera purtatorului, chiar si pe perioade lungi de timp.

Pe langa gradul mare de fiabilitate a produselor, producatorul pune la dispozitie componente personalizabile si, mai mult, fiecare parte asamblata este disponibilia si ca piesa de rezerva.

Castile au un microfon fie dinamic fie electret, cu model polar cardioid pentru un raport excelent fata-spate si pop-filtru integrat. German Maestro seria 8000 ofera doua versiuni, ambele cu microfon: cu o casca sau cu doua.

In acelasi timp, clientul poate alege intre mai multe tipuri diferite de cabluri si conectori, dar si intre diverse drivere de la 40 Ohm pana la 400 Ohm.

German-Maestro-9000-series

German Maestro seria 9000 a fost dezvoltata pentru spectacole live si de studio, evenimente sportive si alte situatii in care este necesara o calitate audio de exceptie, dar si fiabilitate si confort sporit la purtare.

Ca si in cazul seriei 8000, producatorul asigura cele mai bune materiale, tehnologie de ultima ora, piese costumizabile si performante ridicate, cu drivere de pana la 400 Ohm si eliminare sporita a zgomotelor inconjuratoare.

Ceea ce aduce in plus este bratul de microfon rotabil cu switch integrat in pozitia finala. In plus, varful de gama, dedicat studiourilor, ofera capsule de microfon de tip condensator in diferite modele de polarizare.

Seturile au fie microfoane dinamice cu model cardioid, ori un microfon studio-electret cu model hiper-cardioid pentru un raport deosebit fata-spate si un pop-filtru asamblat pentru a minimiza zgomotele deranjante.

Ca si in cazul seriei 8000, aceasta ofera posibilitatea de a alege intre mai multe tipuri diferite de cabluri si conectori.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!