Atomos Shogun Studio este primul studio din lume all-in-one, cu monitor dual 7″, rack recorder 4K/UHD cu doua canale si platforma de playback.

Profitand de cele mai noi recordere, monitoare si tehnologii de playback si adaugand aptitudinile si politica de preturi mici ale companiei, Atomos a creat Shogun Studio pentru a oferi tot ceea ce este nevoie pentru evenimente live, studiouri de productie si platouri de filmare.

Atomos Shogun StudioShogun Studio, intr-un rack de cart DIT, asigura pe platou cea mai rapida cale de la colectare la editare datorita faptului ca inregistreaza direct in 10-bit 422 ProRes sau DNxHR. In plus, ofera conversie bidirectionala HDMI si SDI continua, cu reducere de la 4K la 2K/HD optionala.

Cadrul in 3RU (insemnand ca ocupa 3 unitati de rack) ofera canale de inregistrare duale si cea mai buna monitorizare din clasa cu masuratori de testare pentru vizualizare si configurare la cea mai inalta calitate 4K/2K/HD.

Atomos Shogun Studio rezolva multe dintre problemele care apar la un eveniment live cu multiple camere si timp lung de inregistrare. Atomos Master Caddy asigura media accesibila ca pret si de incredere, oferind time lapse, pre-roll cache si inregistrare simultana 4K/HD.

Se pot inregistra pana la 2,5 ore de 4K la 30p sau 5 ore la rezolutie 1080p60 pe un singur SSD de 1TB. Shogun Studio are abilitatea ca apoi sa monitorizeze inputul, sa vada undele/gama, sa configureze segvente complexe si, simultan, sa inregistreze un proxy.

Cu posibilitatea de a incarca playlist si control prin intermediul RS422, Ethernet sau pe ecran, Atomos Shogun Studio este, de asemenea, o solutie excelenta la un pret convenabil de redare 4K si HD pentru video wall-uri, panouri informative si proiectii.

Esti interesat de Atomos Shogun Studio? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!