Camera digitala Sony PMW-F55 CineAlta 4K este una dintre preferatele specialistilor din domeniul cinematografiei.

1. Este perfecta pentru 4K

Ofera imagini care iti taie respiratia datorita senzorului Super 35mm CMOS de 8.9MP care capteaza fiecare scena in culori si contrast extraordinare, cu un zgomot deosebit de redus, chiar si in cele mai dificile conditii de iluminare.

Rezultatele sunt umitoare, indiferent daca inregistrarea se face in format XAVC 4K, QFHD, 2K, MPEG2 Full HD sau 16-bit RAW.

2. Este perfecta pentru HDR

Cu o inregistrare 16-bit RAW si 14 stopuri de latitudine, Sony PMW-F55 este ideala pentru a obtine materiale High Dynamic Range (HDR), calitate de dorit pe termen lung, pentru noua generatie de distribuitori si de optiuni de redare.

Datorita suportului spatiului de culoare Rec. 2020 extins, si acum al apreciatei S-Gamut3 de la Sony care este si mai larga, sunt o multime de motive sa filmezi in format XAVC 4K pentru a extinde durata de viata si dorinta de cumparare pentru productia ta.

3. Usoara si versatila

Cantarind numai 2.2kg (fara obiectiv si accesorii), corpul compact si usor de manevrat al Sony PMW-F55 ii asigura o versatilitate crescuta. In plus, este construita astfel incat sa fie compatibila cu o gama generoasa de obiective, adaptoare si alte accesorii.

Adaugand placa de codecuri CBK-55PD, camera ofera si mai multe optiuni pentru un continut frumos, cu suport pentru Apple ProRes si DNxHD.

4. Este camera preferata in cazul serialelor de succes

Camera CineAlta este una dintre cele mai populare alegeri atunci cand vine vorba de serialele disponibile pe platformele de “filme la cerere” precum Netflix si Amazon. Acestea standardizeaza filmarile 4K HDR pentru a se asigura ca productiile lor vor fi la calitatea pietei multa vreme de acum incolo.

Sony FS5 a fost aleasa pentru seriale TV precum Marco Polo, Blacklist, Sense 8, Mozart in the Jungle si multe altele, dar si pentru filme precum Dheepan, castigatorul premiului Palme d’Or la Cannes in 2015.

5. Versiunea 7 este aici

Sony F55 este mereu cu un pas in fata datorita update-urilor regulate de software si firmware. Disponibila din ianuarie 2016, cea mai noua versiune de firmware adauga o serie de imbunatatiri, inclusiv suportul pentru spatiul de culoare S-Gamut3/Rec.2020, plus un meniu rapid pentru acces instant la functiile des folosite.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!