Manfrotto 055 permite creativitate nelimitata pentru profesionisti si garanteaza o stabilitate fara precedent a camerei. Designul durabil ergonomic asigura usurinta extraordinara de folosire.

Toate trepiedele din colectie beneficiaza de o blocare puternica pentru o stabilitate maxima a camerei. Comparativ cu sistemele clasice, QPL permite aplicarea unei puteri in plus la partea de blocare in zona picioarelor ceea ce, mai departe, creste rigiditatea trepiedului si ii permite sa sustina o incarcatura mai mare.

Puterea crescuta de blocare nu compromite in niciun fel ergonomia seriei Manfrotto 055: sistemul QPL are mecanismul gandit astfel incat sa poata fi deschis cu o singura mana ceea ce scurteaza timpul de instalare si face operatiunea mai confortabila.

Mecanismul cu tija orizontala, combinat cu cele 4 unghiuri ale picioarelor, permite trepiedului 055 sa atinga orice pozitie isi doreste cameramanul pentru camera sa.

Manfrotto 055 are o capacitate maxima de incarcare de 9kg.

Optiunea Easy Link pentru atasarea accesoriilor, precum un reflector sau a unei lumini LED, permite transformarea trepiedului intr-un studio foto portabil.

Trepied Manfrotto 055Manfrotto 055 este disponibil in aluminiu, dar si in versiunea din fibra de carbon, oferind strabilitate in plus camerei si transportabilitate maxima, datorita rigiditatii crescute si a greutatii reduse.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!