Cu Teradek COLR si Teradek LOKR, se ofera utilizatorilor o solutie simplificata atat pentru wireless video cat si pentru managementul culorilor.

COLR este un LUT box wireless compact, combinat cu un up/down/cross convertor incorporat. LOKR, pe de alta parte, este creat sa fie un hub digital “all in one” pentru dispozitivele care fac parte din Connected Set de la Teradek.

Teradek Connected SetIn cazul lui Teradek COLR, corectia color in timp real este realizata de LUT-uri 3D cu 33 de puncte, dual HDMI sau HDSDI I/O, alaturi de un control wireless direct din Pomfort LiveGrade.

Datorita intrarilor SDI/HDMI, se poate ingesta semnalul oricarei camere de pe piata, de la o ARRI ALEXA complet echipata la cel mai simplu GoPro. Camerele care trag in format RAW sau in gamele de culori LOG acum pot fi folosite si pentru managementul culori la locul filmarii, nu doar in post productie.

COLR beneficiaza si de Gigabit Ethernet, ceea ce ii permite controlul wireless al camerelor cu un flux de lucru compatibil, inclusiv aplicatii de la alti producatori, precum FoolControl pentru camerele digitale de cinematografie RED.

Teradek COLR este doar una dintre piesele initiativei denumite Connected Set. Acesta, concret, incurajeaza integrarea perfecta a tuturor produselor Teradek pentru a da o noua dimensiune fluxului de lucru pe si in afara platourilor de filmare.

Connected Set va sustine un flux de lucru coerent de-a lungul intregului proces de productie, fie ca este la locul filmarii, cu transmisie fara nicio intarziere, fie ca vorbim de monitorizare prin iPad sau chiar tusele finale la colorizare.

Echipamentele sunt mereu la zi datorita upgrade-urilor gratuite de firmware si a integrarii de la bun inceput cu alte produse Teradek precum Bolt, Cube si LOKR.

LOKR rationalizeaza fluxul de lucru CDL si 3D LUT cu integrarea de Pomfort Livegrade, sincronizeaza dispozitivele cu cloud folosind Frame.io si inregistreaza automat orice proxie stocat local sau SSD-urile mobile.

De asemenea, ofera si copiere CRC pe USB2/3 si ingesteaza wireless continutul video sau pe 3G-SDI, HDMI ori pe motorul USB 3.0 GRAB  al Bolt.

Creat pentru a fi folosit pe platouri sau la locul filmarii, Teradek LOKR este alimentat de doua baterii din gama cine mount.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!