Cooke Optics a anuntat ca introduce mai multe monturi pentru obiectivele miniS4/i. Pana acum acestea au fost limitate strict la PL mount pentru cinema.

Decizia celor de la Cooke le deschide oportunitati pentru o intreaga noua piata si le va permite mai multor camere si productii sa creeze apreciata “imagine Cooke”.

Noile monturi vor fi disponibile in Sony E, Canon EF, Nikon F si micro 4/3.

Unul dintre cele mai bune lucruri in legatura cu noul produs este ca o singura montura i se va potrivi fiecarei lungimi focale din seria miniS4/i.

Pentru cei care au deja miniS4/i, utilizatorii pot desface pur si simplu montura PL care vine ca standard si sa ataseze montura inlocuitoare, apoi sa faca distantierea necesara pentru a asigura focalizarea corecta.

cooke-mount

Astfel, Cooke i se alatura companiei producatoare Zeiss in oferirea de obiective de cinema prime cu monturi ce pot fi schimbate de catre utilizator pe teren. Seria CP2 Zeiss s-a bucurat de un mare succes iar Cooke ii calca pe urme.

Monturile pot fi folosite pe orice obiectiv miniS4/i indiferent de data de livrare, insa pentru cele mai noi, ce vor fi livrate incepand cu octombrie 2016, obiectivele vor avea din fabrica montura aleasa.

Noile monturi vor fi prezentate in Amsterdam, la IBC 2016.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!