In timp ce noul Inspire 2 si Phantom 4 Pro au produs destul entuziasm atunci cand au fost anuntate, DJI are totusi inca un alt as in maneca: DJI CrystalSky.

Filmarea cu drone intotdeauna provoaca probleme de monitorizare. Chiar si cand vine vorba de umbra, poate fi incredibil de dificil sa vezi pe tableta sau pe alte dispozitive folosite pentru a afisa incadrarea continutului video si informatiile legate de telemetrie.

Prin urmare, DJI a decis sa isi extinda productia catre zona de monitorizare. Noul monitor CrystalSky cu luminozitate foarte ridicata ofera o solutie problemelor mai sus mentionate. Ecranul cu touchscreen este disponibil in variante de 5.5″ si 7.85″ si sunt controlate de aplicatia pentru drone DJI Go.

Luminozitatea este unul dintre lucrurile care fac acest monitor sa iasa in evidenta. Modelul cu diametru de 5.5″ poate afisa pana la 1000niti la 1920 x 1080, in timp ce versiunea de 7.85″ poate afisa un impresionant numar de 2000 niti la o rezolutie 2048 x 1536.

In plus, au redus latenta afisajului la 180ms in comparatie cu cea de 220ms a unui dispozitiv mobil.

Slotul dual pentru carduri SD inseamna ca monitorul poate sa inregistreze de la aparatul de zbor continut live H.264 si H.265 la o rezolutie de pana la 1080, functie utila pentru backup. Dar poate si sa faca playback pentru filmari 4K in scopul revizuirii locatiilor de filmare.

Un port HDMI permite conectarea DJI CrystalSky cu alte echipamente, precum ochelari FPV.

Nu in ultimul rand, pot fi atasate dongle-uri 4G, care urmeaza sa vina chiar de la DJI, si conectivitatea catre surse externe de stocare este asigurata prin intermediul unui USB-A. Dispozitivul beneficiaza insa si de porturi micro USB si USB-C.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!