Noua DJI Mavic Pro este o drona super compacta, cu o serie generoasa de optiuni si la un pret accesibil. Mavic Pro cantareste doar 743g si, pliata, are dimensiunile unei sticle de apa. Drona poate fi setata si pregatita de zbor in mai putin de un minut. Are o autonimie de zbor de aproximativ 27 de minute.

Controlul poate fi facut fie prin aplicatia gratuita DJI, fie printr-un controler optional.

Dimensiunile reduse nu ii taie din capacitati. Sistemul central al DJI Mavic Pro consta in 24 de procesoare augumentate de 5 camere si conectivitate dual-band pe satelit. Aceasta se traduce in abilitatea de a evita obstacolele, pozitionare exacta in orice mediu interior sau exterior si alte trasaturi greu de imaginat la un produs comparativ ca pret.

Noua drona nu numai ca retine coordonatele GPS ale locatiei de decolare dar, dupa ridicarea initiala, stocheaza o fotografie interna a locului pentru o intoarcere exacta. In plus, poate fi setata pe un modul pentru gesticulatii, recunoscand o gama de comenzi cu mana.

DJI Mavic Pro poate urmari un subiect cu acuratete si poate evalua terenul pentru a ramane la o inaltime constanta asupra acestuia.

Camera este montata pe un gimbal cu 3 axuri si capteaza imagini 4K 30p cu un unghi de vizualizare de 78 grade. Cadrele statice sunt captate la o rezolutie de 12 megapixeli. Mai mult, poate fi controlata la o distanta de pana la 7km si sa transmita live 1080p pe acea distanta.

Noua drona poate evita obstacole in timp ce zboara la viteza maxima de 35km/h. Sunt disponibile cateva module de urmarire inclusiv unul in care drona zboara in spatele subiectului, unul de rotire in cerc si unul de profil, in care drona urmareste subiectul din lateral.

DJI Mavic Pro poate fi setat si pe modul sport pentru curse sau miscari de acrobatie, desi pentru asemenea aplicatii este recomandat controlul manual. In modulul sport drona poate atinge viteze de pana la 65km/h.

Odata cu lansarea lui Mavic Pro, DJI a anuntat si DJI Goggles, pentru o experienta completa de zbor. Acesta beneficiaza de doua ecrane 1080p la un unghi de vizualizare de 85 grade. Doua Goggles pot fi cuplate la un singur DJI Mavic Pro pentru a permite inca unei persoane sa se bucure de priveliste.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii sau viziteaza magazinul nostru online: shop.o-video.ro.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!