DMNG StreamHub este un receptor, decodor si platforma de distribuire de inalta performanta pentru sisteme DMNG. Acesta este compatibil cu toate encoderele si transmitatoarele de live video de la AVIWEST, precum seria DMNG PRO, seria DMNG Rack, seria DMNG HE si DMNG APP.

DMNG StreamHub are la baza Linux si a fost creat sa indeplineasca cerintele exigente ale companiilor de broadcasting care utilizeaza sisteme de contributie video prin retele IP.

Platforma poate fi controlata in modulul virtual pentru a permite lansarea rapida si eficienta din punct de vedere a costurilor de servicii video noi, reducand in acelasi timp CAPEX (cheltuielile de investitie) si OPEX (cheltuielile operationale).

DMNG StreamHub reuneste un set bogat de protocoale pentru inputul IP iar platforma poate primi pana la 16 fluxuri convergente de stream pentru encoderele sau transmitatoarele AVIWEST, ori chiar pentru terte sisteme, precum camerele IP.

Pana la 4 semnale video pot fi decodate simultan datorita celor 4 iesiri SDI cu o intrare Genlock.

DMNG StreamHub ofera multiple protocoale pentru output-ul de streaming (RTMP, RTSP/RTP, HLS, TS/IP) permitand continutului video sa fie distribuit liber prin orice retea IP. Pana la 32 de output-uri IP sunt suportate pentru a face re-stream in cazul continutului video prin LAN sau WAN pe CDN-uri, media servers, platforme de streaming, IRD-uri sau alte DMNG StreamHub-uri.

Mai mult, DMNG StreamHub combina functiile unui recorder video si ale unui server video pentru fiecare dintre cele 16 iesiri pe care le are.

In acelasi timp, aplicatiile beneficiaza de o interfata web intuitiva care permite control si gestionare usoare ale unei intregi flote de transmitatoare de la disanta, optimizarea si monitorizarea transmitatoarelor datorita unui numar mare de caracteristici.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!