X
    Categories: AudioNoutatiPro A/V & Cinema

DPA introduce tehnologia CORE pentru microfoane

DPA Microphones a lansat CORE, un nou amplificator cu capabilitati HDR (high dynamic range) dedicat liniei de lavaliere miniaturale si microfoanelor de tip headset ale producatorului.

Folosit pentru gamele de microfoane DPA d:screet si d:fine, CORE ar trebui sa extinda semnificativ gama dinamica, astfel incat sa se creeze un sunet mai clar de la cele mai inalte la cele mai joase sunete in capsulele miniaturale ce beneficiaza de CORE.

De exemplu, gama dinamica a lavalierelor DPA d:screet 4061 si d:fine 4066 a fost marita cu 14dB la un procent THD, conform producatorului. Mai exact, tehnologia CORE le ofera microfoanelor un sunet mai clar si mai deschis indiferent daca este vorba de o soapta sau de un tipat.

Localizata in capsula microfoanelor miniaturale, CORE este in prezent disponibila pentru lavalierele d:screet 4060, d:screet 4061, d:fine 4066 si d:fine 4088. Produsele achizitionate cu noua tehnologie implementata vor veni ambalate astfel incat sa fie clar, cu o eticheta albastra amplasata langa numarul de serie de pe cablu, pentru a face diferenta intre acestea si modelele originale.

In plus, noile microfoane omnidirectionale CORE vor oferi rezistenta la apa si umiditate datorita tehnologiei de nano coating si de sigilare ermetica a partilor electronice sensibile. Restul microfoanelor din seriile DPA d:screet si d:fine vor putea dispune de tehnologia CORE incepand cu prima parte a lui 2018.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

O-Video :bvyufdrtzxtcv