DPA d:dicate este o gama larga si versatila de microfoane recunoscute in segmentul de inregistrari high-end si in industria de film.

Oferind sunet clar si exact in orice situatie si mediu de inregistrare, microfoanele din aceasta serie sunt folosite de catre profesionistii care inteleg importanta unui sunet de calitate si insista sa foloseasca doar cele mai bune echipamente.

Cunoscuta la nivel global ca un standard al industriei, seria d:dicate poate fi folosita in studiouri, in sali de concerte, pe scena, ca microfon de proximitate pentru o gama larga de instrumente muzicale sau chiar si pentru stiri, broadcast sau evenimente sportive, atunci cand este necesar un sunet de cea mai buna calitate.

DPA d:dicate include atat microfoane omnidirectionale cat si cateva directionale. Deoarece majoritatea microfoanelor sunt bazate pe un design modular, capsulele si preamplificatoarele sunt complet compatibile si interschimbabile cu celelalte.

Aceasta modularitate inseamna ca orice capsula d:dicate poate fi reconfigurata prin combinarea cu oricare dintre preamplificatoarele d:dicate pentru a crea microfonul de care ai nevoie pentru o anumita situatie.

Rezultatul ofera integritate semnalului, eliminarea zgomotului si specificatii exacte. Transformarea se poate face oricand, fara a fi necesare ustensile (exceptie facand d:dicate 4041, care are propriul amplificator).

Printre trasaturile de baza ale seriei d:dicate se numara gama dinamica de pana la 120dB, o respingere a frecventelor radio intre >60 si >40dB, un raspuns liniar exceptional pe frecventa si un SPL (nivel al presiunii sunetului) ridicat.

Designul capsulei, precum si al preamplificatorului, promite un zgomot redus, liniar, si distorsiuni scazute pentru o gama dinamica deosebit de larga pentru scena, in broadcast sau in aplicatii de studio. Insa versatilitatea acestor microfoane nu sta doar in asta.

Linia este foarte flexibila si poate fi folosita pentru monturi pe masa, pe podium, pe podea precum si ca microfon suspendat.

Seria are in centru microfoanele d:dicate™ 4000 si d:dicate™ 2000. Printre acestea se numara: 4006A omnidirectional, 4006C omnidirectional compact, 4006F omnidirectional, 4007A omnidirectional, 4011A cardioid, 4011C cardioid compact, 4011F cardioid, 4017B shotgun, 4015A cardioid larg, 4015C cardioid larg compact, 4017C shotgun compact, 4017E shotgun, 4018C supercardioid compact, 4018F supercardioid, 4018E supercardioid, 2006A omnidirectional cu diafragma dubla, 2006C omnidirectional compact cu diafragma dubla, 2011A cardioid cu diafragma dubla, 2011C cardioid compact cu diafragma dubla, 4011E cardioid etc.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!