DPA Microphones si-au anuntat noul microfon d:screet Slim in cadrul evenimentului AES 2015.

Creat sa fie aproape invizibil, portabil pe corp, noul Slim beneficiaza de elementul omnidirectional in forma de capsula, cunoscut deja de cei care folosesc produsele companiei, integrat intr-un cap plat cu un cablu deosebit de subtire si un nou accesoriu pentru montarea la butoniera.

Acest accesoriu asigura un unghi de captare a sunetului de 90 de grade, permitand cablului sa stea lipit de suprafata mai degraba decat sa iasa in afara. In acelasi timp, este creat sa se potriveasca intr-un spatiu de pana la doi milimetri.

Daca dimensiunile minuscule nu sunt de ajuns, pentru o camuflare perfecta, vor fi disponibile patru culori: alb, bej, maro si negru.

dpa_dscreet_slim_button_mounted_960Capsula d:screet 4060 cu sensibilitate crescuta si capsula 4061 cu sensibilitate redusa din gama d:screet Slim ofera o calitate excelenta a sunetului, cu un nivel al zgomotului redus. Asa cum se intampla cu toate microfoanele DPA, noua solutie este compatibila cu toti adaptorii wireless importanti.

Prin urmare, ceea ce este de apreciat la noul design este faptul ca ocupa un spatiu infim, oferind in acelasi timp sunet de cea mai buna calitate, la standardele pentru care DPA este recunoscuta in intreaga lume.

Se pare ca noul dispozitiv vine ca raspuns la cererea in crestere de asemenea microfoane portabile cat mai discrete, mai ales din zona industriei cinematografice.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!