Prezentat prima oara la NAB 2015, DPA d:facto Interview Microphone este un microfon de ultima generatie dedicat reporterilor.

Oferind claritate vocei, liniaritate si sunet de calitate chiar si in conditii de vant, d:facto Interview este perfect pentru interviuri in studio sau pe teren.

Are o capsula omnidirectionala de 2006V, cu sensibilitate ajustabila pana la 12dB pentru a se potrivi microfoanelor de interviu obisnuite.

Acest model omnidirectional de la DPA este preferat pentru interviurile luate din mana, unde precizia este mai putin critica spre deosebire de reductia zgomotului de fundal si a celui provocat de vant, care in continuare sunt reduse si mai mult in interiorul microfonului prin intermediul unei monturi din cauciuc suspendate.

DPA dfacto IIAtunci cand face pereche cu setul de casti in-ear cu microfon DPA d:fine dedicate segmenului de broadcast, DPA d:facto poate fi folosit in studio de catre gazda unei emisiuni pentru a intervieva invitatii si publicul, pastrand in acelasi timp o legatura cu producatorul sau colegii din regie prin intermediul monitorului si microfonului d:fine.

d:facto este, de asemenea, microfonul ideal pentru interviurile luate pe strada in aplicatii ENG.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!