DJI Spark este o drona nu mai mare ca un telefon mobil. Aceasta are ca scop largirea segmentului de clienti, fiind o drona mult mai accesibila fara sa renunte insa la capabilitatile profesionale.

DJI Spark are, pe langa dimensiunile reduse, si o greutate de numai 300 de grame, ceea ce asigura o portabilitate maxima. Camera beneficiaza de un senzor CMOS de 1 /2.3″ 12 megapixeli cu stabilizare pe imagine. Adaugarea unui gimbal mecanic pe doua axe permite filmari fluide la o rezolutie de pana la 1080p60.

Atunci cand intra in modulul “Gesture”, drona poate fi complet controlata prin miscarea mainii. Printre aceste miscari exista inclusiv gesturi prin care drona este indrumata sa faca un selfie si apoi sa se intoarca, aterizand in mana operatorului.

Pentru filmari mai complexe, DJI Spark poate fi controlat prin intermediul unei aplicatii cu 4 module QuickShot inteligente de zbor, acestea fiind Drone, Circle, Rocket si Helix. Nu este de neglijat faptul ca dispozitivul include o serie de inovatii precedente de la DJI, precum TapFly si Active track.

O telecomanda optionala permite activarea modulului Sport, cu o viteza de pana la 50km/h, iar pentru cei ce doresc o experienta de zbor complet imersiva, Spark este compatibil cu DJI Goggles.

Noul dispozitiv are o siguranta si o exactitate a zborului bazate pe tehnologiile impartasite de dronele DJI cu profil ridicat, beneficiind de sensibilitate 3D si abilitatea de evitare a obiectelor. DJI Spark poate transmite wirelessly semnal video 720p pe o distanta de peste 1,6km.

DJI Spark este o drona pe cat de mica, convenabila si accesibila, pe atat de puternica. Iar pentru o personalizare crescuta, aceasta va fi disponibila in 5 culori: Alpine White, Sky Blue, Meadow Green, Lava Red si Sunrise Yellow.

Esti interesat de noua drona DJI Spark? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii sau viziteaza magazinul nostru online: shop.o-video.ro.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!