Premiatul Vision blue este creat sa asigure suport profesional pentru performantele de inalta tehnologie ale camcorderelor usoare si DSLR-urilor echipate pentru filmare.

Incorporand tehnologia originala Vinten Perfect Balance, Vision blue echilibreaza incarcaturi intre 2.1 si 5 kg cu un centru de greutate jos, la aproape 55mm. Acest lucru asigura ca poate sustine in echilibru perfect camerele din ce in ce mai mici si mai usoare din prezent.

In plus, capetele au incorporata tehnologia autentica Vision LF, pentru miscari line si incadrare precisa, si o bula de nivelare luminata cu LED in albastru pentru o instalare rapida si exacta pe orice fel de lumina.

Sistemul Vision blue3 format din cap si trepied ofera suport fara niciun efort, permitandu-i cameramanului sa se concentreze pe filmare.

Avand capacitatea de incarcare mai mare decat Vision blue, acceptand intre 3 si 6,6kg, dar si un echilibru perfect si control deosebit, sistemul este perfect chiar si pentru camere care cantaresc doar 2,1kg atunci cand foloseste Vision blueBridge.

Vision blueBridge este un accesoriu care permite largirea limitei inferioare a incarcaturii pe care o suporta sistemele Vision blue.

Vinten Vision blue3 ofera o calitate ridicata a suportului de camera datorita tehnologiilor Perfect Balance si Lubricated Friction, cu un nivel deosebit de mare de ajustabilitate. Are o greutate de doar 6,9kg si o inaltime variabila cuprinsa intre 55 si 169cm.

Capul Vision blue5 pan & tilt este inzestrat cu toate calitatile deja mentionate ale seriei, avand insa cea mai mare capacitate de incarcare din gama de capete profesionale, usoare si compacte.

Oferind performante la calitatea asteptata in segmentul de broadcast, Vision blue5 beneficiaza de o combinatie unica de contrabalansare continua si miscare infinita. Asigura ±90° de inclinare lina cu o raza de contrabalansare de 5,5kg pana la 12kg (@100mm CofG), ideala pentru a sustine cele mai noi camere digitale portabile.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!