La IBC 2016, EVS va introduce C-Cast Syndication care le va permite televiziunilor sa isi extinda audienta si beneficiile.

Acest obiectiv este atins prin intermediul distributiei de multi-unghiuri near-live si de video la cerere catre parteneri precum broadcasteri regionali sau unilaterali precum si echipe de sport, ligi si federatii.

EVS deschide inca o data drumul catre inovatii in zona de broadcast prin imbunatatirea experientei live, implicand audienta si generand noi surse de venit pe multiple platforme.

EVS_screenshotC-Next este cea mai noua platforma de retele de contributie. Aceasta le permite echipelor separate sa impartaseasca fisiere si metadata prin IP, din orice OB-van, centru de broadcast sau de productie.

EVS va mai prezenta la IBC 2016 si cea mai noua versiune a IPWeb (o aplicatie de acces de la distanta ce le permite utilizatorilor sa navigheze si sa selecteze continut) precum si comutatorul pentru productii DYVI.

In plus, compania va demonstra cum functioneaza noul echipament de replay live Xeebra si serverul XT4K cu suport 4K/UHD, HDR si pentru redare live si efecte speciale pentru productii 4K. MultiReview permite controlul a pana la 16 feed-uri multi-unghi.

Interesat de solutiile EVS? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!