Detinatorii de monitoare video profesionale Sony le pot mari gama de capabilitati cu cel mai nou firmware.

BVM-E251, BVM-E171 V1.1

Noua versiune ofera operatiuni DC cu indicare a nivelului scazut de putere. In plus, accepta semnal de la computer prin intermediul HDMI cu suport pentru gama completa RGB/YCC. Un punct deosebit de important este ca, incepand cu acest upgrade, monitoarele BVM-E171 primesc suport pentru HDR, desi in acest scop este necesara o licenta de monitorizare HDR BVML-HE171 aditionala.

Procesul de upgrade este gratuit si poate fi facut incepand cu luna septembrie 2017.

Descarca noul firmware pentru Sony BVM-E251 aici si pentru Sony BVM-E171 aici, sau apeleaza la echipa noastra pentru ajutor.

PVM-A250/A170, LMD-A240/A220/A170 V2.0

Noua versiune de firmware dedicata monitoarelor de mai sus aduce in primul rand suport pentru o gama de culoare mai larga, utilizand la maxim capabilitatile fiecarui display. Astfel, monitoarele vor sustine odata cu noul upgrade:

● ITU-R BT.2020
● DCI-P3
● S-Gamut3/S-Gamut3.cine
● Adobe RGB

Mai mult, V2.0 ofera functii de suport pentru evenimente live multi-camera, printre acestea numarandu-se afisare de tip side by side sync-free, culoare falsa, markeri flexibili pentru delimitarea zonelor, precum si audio muting.

Atentie: pentru a putea face upgrade la versiunea 2.00, monitorul dvs. trebuie sa aiba versiunea 1.10 sau una ulterioara. Daca versiunea de software este 1.00, contactati-ne. Biroul O-VIDEO din Bucuresti este Sony Authorized Service Center.

Descarca noul firmware pentru Sony PVM-A250 aici, pentru Sony PVM-A170 aici, pentru Sony LMD-A240 aici, pentru Sony LMD-A220 aici si pentru Sony LMD-A170 aici. Procesul de upgrade este gratuit si poate fi facut incepand cu luna septembrie 2017.

Seriile de monitoare BVM, PVM si LMD:  Auto White Adjustment V1.4

Acest upgrade nu este nou, fiind valabil inca din luna martie 2017, insa este util de mentionat pentru cei care nu au aflat de el.

De principiu, Auto White Adjustment este o aplicatie software pentru PC dedicata masuratorilor si ajustarii temperaturii de culoare si a luminozitatii unui monitor. Aplicatia poate fi folosita cu 10 dintre cele mai cunoscute dispozitive de analizare a culorii disponibile in clipa asta pe piata. Descarca noua versiune dand clic aici.

Seriile de monitoare PVM-A si LMD-A: Monitor Update Utility

“Monitor Update Utility” este o aplicatie software pentru PC creata pentru a facilita operatiunile de update de software si de FPGA (field-programmable gate array) pentru multiple monitoare in acelasi timp. Il puteti descarca aici.

Toate aceste update-uri pot fi descarcate si instalate de catre utilizatori, insa daca aveti nevoie de ajutor, va stam la dispozitie.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!