La NAB Show 2016, obiectivul FUJINON UA107x8.4 a castigat unul dintre premiile “Best of Show”. Acesta are cea mai lunga si cel mai larga gama focala pentru un obiectiv 4K facut vreodata pentru aplicatii de broadcast Ultra HD.

Obiectivul, parte a familiei FUJINON Premier 4K, ofera o calitate optica 4K exceptionala pe toata gama focala de zoom.

Cu un numar F de f1.7 si o lungime focala cuprinsa intre 8.4 si 900mm, UA107x ridica stacheta pentru productiile 4K UHD si HD. Obiectivul vine cu OS-TECH, o tehnologie patentata de stabilizare optica a imaginii.

Noul obiectiv FUJINON ofera rezolutie inalta, contrast ridicat si pelicula HDR (gama dinamica inalta) pentru o performanta de neegalat.

Calitatea optica rafinata a UA107x a fost creata folosind cele mai nou software al FUJIFILM de simulare optica, acesta avand un rol deosebit in modelarea elementelor asferice cu diametru mare.

Obiectivul are un sistem de zoom multi-grup care suprima distosia imaginii si ca imaginile 4K UHD raman constante si exacte de la centru spre colturi.

Aceste trasaturi fac din FUJINON UA107x alegerea perfecta pentru camerele 4K 2/3″ UHD. Un sistem anti-aburire reduce timpii morti provocati de umezeala, o problema critica atunci cand filmarile se fac pe toate tipurile de vreme.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!