Raspandirea senzorilor in format 2/3″ la camerele de broadcast UHD a transmis un mesaj clar. Camerele profesionale cu un singur senzor sunt demodate. Dedicata productiilor live, Fujifilm isi prezinta noul obiectiv 4K U-HDTV de 2/3″: Fujinon UA80x9.

Datorita noilor metode de productie, precum slefuirea elementelor asferice ale lentilelor, pot fi inregistrate imagini de o rezolutie superioara, cu o precizie la nivel de nano.

Noile obiective 4K Fujinon UA80x9 sunt tip-cutie, bazate pe elemente asferice de diametru mare, create de cel mai avansat sistem de simulare optica. De asemenea, obiectivele ating performante optice 4K UHD din centru pana in colturi, pe toata raza zoom, inlaturand in acelasi timp distorsiunile imaginilor datorita unui sistem multi-grup de zoom.

Fujinon UA80x9 are incorporat cea mai noua tehnologie High Transmittance Electron Beam Coating (HT-EBC), ceea ce inseamna culori mai intense si o transmitere si receptivitate a albastrului mult imbunatatita.

HT-EBC, impreuna cu tehnologia asferica brevetata de Fujifilm, reduce efectul de stralucire si imbunatateste transmiterea luminii. In plus, designul anti-aburire minimizeaza acest efect neplacut si reduce timpii morti datorati umezirii – un lucru de care trebuie tinut seama atunci cand filmarile se fac in diverse conditii meteorologice.

Obiectivul UA80x9 ofera controlul digital DIGI POWER, zoom rapid, doua presetari de filmare, un extender 2x si alte functii digitale exacte care sporesc flexibilitatea si fiabilitatea. In plus, beneficiaza de tehnologie patentata de stabilizare a imaginii OS-TECH, esentiala in filmarile HD la distanta mare.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!