Obiectivele S4 si S5 au facut istorie in cinematografia de prestigiu a ultimelor decenii, iar cu noile Cooke S7 aceeasi calitate este acum extinsa la senzorii full frame. Pe masura ce senzorii se maresc, acestia aduc tot mai multe beneficii, ca o rezolutie mai inalta si sensibilitate mai buna in conditii de iluminare precara. Totusi, o problema serioasa o reprezinta optiunile limitate in ceea ce priveste obiectivele de calitate cu adevarat cinematografica odata ce se depasete dimensiunea senzorilor Super 35mm.

Odata cu lansarea seriei Cooke S7, producatorul asigura un set complet de obiective prime cinematografice dezvoltate pentru a oferi imaginilor circulare de pana la 46.31mm celebrul “Cooke look“, ceea ce ar trebui sa acopere formatul RED Vista Vision, ori in corpul EPIC ori in Panavision DXL. Coloristica se potriveste cu obiectivele Anamorphic/i, S4/i, miniS4/i, 5/i si Pancro/i Classic.

Atunci cand celebrul Michael Lindsay se pregatea sa testeze un set initial de obiective Cooke, a mentionat faptul ca dupa parerea lui obiectivele aveau potentialul de a acoperi modulul 16×9 al camerei Alexa 65, ceea ce ar fi o combinatie foarte buna.

Un avantaj major al liniei este deschiderea T2 de-a lungul intregii game. Desi este la un stop complet  distanta de deschiderea T1.4 a celor Master Prime sau Super Speed, este totusi o deschidere foarte folosita care, combinata cu sensibilitatea ridicata a camerelor pentru care au fost create aceste obiective, va oferi imagini deosebit de frumoase chiar si in lumina redusa.

Gama de lentile Cooke S7/i este formata din obiective prime de 18, 25, 32, 40, 50, 75, 100 si 135 mm si este disponibila incepand cu luna iunie 2017. Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!