Genelec, furnizor de sisteme de monitorizare audio, si-a anuntat noul sistem varf de gama 1236 Smart Active Monitoring.

Tehnologia SAM creaza o retea flexibila, controlata computerizat, de monitoare si subwoofere care permit montarea usoara si rapida a tuturor tipurilor de sisteme de monitorizare de la traditionalul stereo la diverse aplicatii audio 3D sau chiar a sistemelor de sunet experimentale sau de cercetare, datorita noului software deosebit de intuitiv Genelec Loudspeaker Manager (GLM) 2.0.

Reprezentantii companiei spun ca noul 1236 si modulul de amplificare 3U-high de la distranta, calibrat individual, RAM-XL, ofera cea mai inalta performanta posibila intr-un sistem de monitorizare de format mare, dedicat incastrarii.

RAM XL ocupa trei unitati de rack si cantareste numai 11,5kg.

Dimensiunile monitorului 1236 sunt de 960 x 1180 x 650 mm, beneficiind de doua difuzoare pentru frecvente joase de 18 inci, doua pentru frecvente medii de 5 inci si unul de 2 inci pentru frecvente inalte. Acestea sunt montate intr-o carcasa foarte mare pentru controlul directivitatii undelor (DCW).

Frecventele de raspuns ale 1236 se extind de la 17 Hz la 26 kHz si este capabil sa transmita 130 dB SPL referit la un metru, prin procesarea unei combinatii de semnale digitale si datorita amplificatoarelor eficiente de clasa D, asigurand 2×1000 W, 800 W si 400 W putere pe termen scurt in woofer, amplicatorul de frecvente medii si, respectiv, difuzorul pentru frecvente inalte.

Ca toate monitoarele audio din gama SAM, Genelec a creat 1236 pentru a oferi sunet impecabil chiar si in cele mai provocatoare medii.

La AES 2015, Paul Stewart, reprezentantul Genelec, a declarat ca planurile pentru 1236 sunt in lucru de cativa ani si ca anuntarea noului produs este “un moment magic” pentru compania finlandeza care a demarat in urma cu 9 ani avand 5 produse. In prezent gama lor include 18 produse, apreciate la nivel global.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!