Genelec isi extinde gama de sisteme audio SAM cu nu mai putin de 5 modele, inclusiv noi monitoare si subwoofere.

Genelec a inceput proiectul SAM (Smart Active Monitoring) in anul 2000 si, la mai bine de zece ani dupa lansarea seriilor 8200 si 7200, compania continua sa isi dezvolte linia de produse.

Noile monitoare 8340 si 8350 combinate cu noile subwoofere 7360 si 7370 ofera cea mai ridicata flexibilitate posibila a unui sistem pentru monitorizare la standarde ridicate, atat pentru aplicatii audio pe segmentul analog cat si pe cel digital.

Subwooferele Smart sunt complementare si cu noua interfata multichannel AES/EBU 9301 care permite conectare usoara cu orice sursa digitala audio 7.1.

Noua generatie de sisteme Genelec SAM include motoare floating point DSP, raspuns liniar si alte auto-calibrari mai rafinate decat inainte. Asta permite o integrare in spatiu mai buna si o folosire mai usoara in orice mediu.

Clasa D de amplificatoare, cu eficienta ridicata, combinata cu drivere de ultima generatie le permit monitoarelor 8340 si 8350 sa atinga un SPL (nivel al presiunii sunetului) considerabil mai mare decat in cazul predecesoarelor cu HDR (gama dinamica larga), un raspuns pe frecventa imbunatatit si distorsie foarte joasa.

Toate acestea inseamna o reproducere a sunetului clara si neutra, la orice volum. In plus, noile monitoare Smart beneficiaza de toate calitatile seriei 8000, precum designul MDE (Minimum Diffraction Enclosure) care asigura o frecventa joasa si o structura fara vibratii pentru un sunet impecabil la nivele ridicate pe iesire.

Noile subwoofere Genelec Smart sunt construite pe baza tehnologiei demonstrate LSE (Laminar Spiral Enclosure) care le permite sa redea o reproducere articulata si precisa pe frecvente joase cu capabilitati de dinamica larga.

Atingand un SPL mai ridicat cu o putere mai mare de aplificare, noile 7360 si 7370 includ un sistem comprehensiv de bass-management multichannel oferind intrari 7.1 atat analoage cat si digitale stereo intr-un pachet unic, rentabil, fara a mai fi nevoie de convertoare externe A/D.

Noua interfata multichannel AES/EBU 9301 completeaza subwooferele Smart prin asigurarea unei intrari audio digitale 7.1 si a unei legaturi pentru o iesire subwoofer pe baza de bass pentru o integrare perfecta a tuturor surselor audio multichannel. Genelec 9301 ofera confort, flexibilitate si posibilitati nelimitate de configurare.

GLM 2.0 (Genelec Loudspeaker Manager) este un software intuitiv si puternic ce permite ajustarea tuturor aspectelor setarilor monitoarelor si un control complet al sistemelor Genelec SAM.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!