Genelec a anuntat primul monitor de studio care suporta protocolul Audio over Internet (AoIP), parte a seriei Smart Active Monitor.

Domeniul AoIP a fost cercetat si dezvoltat extensiv in ultima perioada, odata cu introducerea unor standarde avansate pentru tehnologia de conectare.

Noul monitor audio, Genelec 8430, este cel mai nou echipament care adopta standardul AES67, publicat in 2015, de interoperabilitate audio-over-IP.

Monitorul 8430 combina doua optiuni de conectivitate. Una foloseste semnalul AES67 mai sus mentionat, prin intermediul conectorului XLR RJ45. O alta foloseste un semnal analog standard prin intermediul unui conector XLR balansat.

Ca parte a seriei SAM (Smart Active Monitor), 8430 are parte de trasaturi electro-acustice identice, precum tehnologiile MDE si DCW, un port optimizat la fluxul de lucru, nivel foarte jos al distorsiunilor, un SPL (nivel al presiunii sunetului) ridicat si un raspuns larg si clar intr-o forma compacta.

Mai mult, ca orice alt monitor SAM, 8430 foloseste software-ul foarte intuitiv de control al retelei GLM 2.0 (Genelec Loudspeaker Manager) care permite ajustarea tuturor aspectelor setarilor monitorului si un control complet al sistemului.

Ca parte centrala a GLM, Genelec AutoCal se asigura automat ca fiecare monitor din retea este aliniat la nivel, temporizare precum si in ceea ce priveste compensarea la anomaliile raspunsului de camera.

Toate aceste trasaturi duc la cea mai fidela reproducere posibila a sunetului.

Genelec nu a anuntat inca data lansarii, dar aceasta va fi cel mai probabil pana in vara.

Esti interesat de produsele Genelec? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!