Glensound Electronics a prezentat in Las Vegas, la NAB Show 2016, Mini Cub, o interfata USB audio cu o singura intrare audio.

Glensound a creat o versiune in miniatura a interfetei USB Cub din 2014, dimensiunile lui Mini Cub sunt de 3.1 x 3.6 x 1.4 inci. Interfata pe mini USB, cu protectie impotriva prafului si a apei, asigura o conexiune pentru PC, Mac si Raspberry Pi.

Mini Cub este alimentat pe baza de USB, ceea ce inseamna ca nu are nevoie de baterii sau de alimentare externa. Are o singura intrare XLR care poate fi selectata pentru microfon, microfon cu alimentare 48V phantom sau pentru linie.

Intrarea beneficiaza de sistemul compresor Glensound’s Referee pentru a evita varfuri si intreruperi. Un LED din patru segmente indica nivelul semnalului de intrare care este ajustabil de la un panou frontal. Acest semnal este livrat catre ambele canale ale iesirii pe USB.

Este disponibila si o conexiune pentru casti stereo cu un control ajustabil al nivelului. Un control mixt oscileaza intre semnalul de intrare si cel de intoarcere pentru a permite utilizatorilor combinatia preferata.

Spre deosebire de dispozitivele de pe segmentul consumer, Mini Cub este construit pentru broadcast, intr-o carcasa pentru folosire intensa si constanta, cu specificatii audio pe masura.

Are procesare interna digitala a semnalului si controlere micro pentru controlul sistemului, cu audio digital de 24biti 48kHz si un zgomot al semnalului de intrare (EIN) echivalent cu 121dB pe linie.

Glensound Mini Cub nu are foarte multe optiuni, compania concentrandu-se punctual pe a face o interfata USB audio de inalta calitate.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!