Litepanels, unul dintre cei mai apreciati producatori de lumini LED pentru zonele de broadcast, film si productii video profesionale, introduce Lykos Bi-Color Flight Kit. Aceasta este o solutie completa, ideala pentru cameramanii aflati mereu pe drum sau pentru specialistii in lumini.

Aplicand cea mai noua tehnologie in domeniul iluminarii pe LED si elementele premiate de inginerie ale Litepanels, noul kit beneficiaza Lykos Bi-Color LED pe jumatate de panou, ceea ce se traduce intr-o solutie compacta si usoara ce produce un spectru complet de lumina pentru orice productie.

Fiecare lampa LED Lykos ofera un rezultat similar cu cel al panoului original Litepanels 1×1 (400W Tungsten) si totusi necesita numai 23wati pentru alimentare, asigurand astfel o portabilitate ridicata.

Sunt disponibile doua kit-uri diferite:

1. Lykos Bi-Color Flight Kit: include 3 panouri Lykos Bi-Color, adaptoare AC pentru stechere tip EU, UK, USA si Australia, 3 standuri Nano, 3 monturi cu cap bila, o soft box si gel de difuzie. Intregul kit se potriveste perfect intr-o valiza Pelican 1510.

2. Lykos Bi-Color Flight Kit cu pachet de baterii: contine toate elementele mentionate mai sus, precum si 3 baterii Anton/Bauer NP-F976 seria L si 3 incarcatoare seria L.

Fiecare LED Lykos poate fi cu usurinta manevrat cu mana, montat pe stand sau configurat intr-o instalatie.

Diminuarea lumii de la 100% la 0 se face treptat, fara o schimbare notabila a culorii. Panourile au o suprafata cu CRI/TLCI ridicat, asigurand o utilizare fara palpairi, indiferent de numarul de cadre pe secunda sau de unghiul filmarii.

Dupa cum am menti0nat mai sus in componenta fiecarui kit in parte, optiunile de alimentare includ capacitatile seriei L prin intermediul unui cablu D-Tap optional sau cu adaptoarele AC incluse.

De asemenea, combinandu-i capacitatile cu aplicatia SmartLite, dongle-ul optional LYKOS Bluetooth le permite utilizatorilor sa controleze panourile de la distanta pentru a regla luminozitatea, temperatura de culoare si nu numai, de pe dispozitivele Apple.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!