Miller, unul dintre liderii pietei mondiale pentru solutii de suport al camerei, a dezvaluit la expozitia de la Amsterdam noua gama de capete fluide arrowFX. Aceasta este o extensie a noii linii arrowX, prezentata la NAB 2016.

Seria Miller arrowFX a fost dezvoltata pentru zona de televiziune de inalta definitie, unde efectele de realitate augumentata sunt inserate in imagine in timpul transmisiunilor live.

In plus, arrowFX ofera pan si tilt de inalta precizie pozitionand informatia pentru productii cu efecte vizuale la calitate cinematografica, de la filme la reclame.

Prin folosirea unor encodere magnetice de inalta rezolutie, robuste, integrate in capul fluid, arrowFX ofera monitorizare de precizie si comunica, in timp real, pozitia exacta a capului fluid cu latenta zero.

Toate capetele fluide arrowFX, inclusiv arrowFX 3, arrowFX 5 si arrowFX 7, dispun de o rezolutie a pan-ului de 1,589,246 miscari pe 360º si de o rezolutie a tilt-ului de 491,520 miscari pe 180º.

O noua trasatura a liniei arrowFX este CB PLUS, un design unic pentru contrabalans secvential ce duce echilibrul un pas mai departe, rezultand o setare rapida, exacta si usor de reprodus. Asta le permite utilizatorilor sa lucreze rapid si eficient, concentrandu-se mai mult pe partea creativa decat pe a gasi setarile potrivite.

CB PLUS ofera un total de 16 pozitii de contrabalans si face din noua serie arrowFX alegerea ideala pentru productiile de broadcast in care sunt necesare instalari frecvente si rapide.

Trasaturile aditionale includ abilitatea de a indeparta clemele pentru a monta usor capul pe suprafete plate, precum sliderele. Atunci cand este nevoie de o rigiditate crescuta a trepiedului, un adaptor Mitchell Base poate fi adaugat.

Fiecare model arrowFX vine cu o placa de 120mm cu slide care ajuta la reechilibrarea rapida atunci cand se schimba greutatea camerei.

Miller arrowFX 3 accepta o incarcatura cuprinsa intre 1 si 19kg, cu 16 pozitii de contrabalansare si 5+0 pozitii de pan si tilt. Este gandit pentru camere mai usoare folosite pentru ENG, documentare si aplicatii EFP.

Capul fluid arrowFX 5 are o plaja de incarcare mai larga, aflata intre 2 si 21kg, cu 16 pozitii de contrabalansare si 7+0 pozitii de pan si tilt. Acesta este potrivit pentru camere ceva mai mari din zona de ENG si EFP, inclusiv documentare, filme seriale si reclame de televiziune.

Nu in ultimul rand, arrowFX 7 permite o incarcatura cuprinsa intre 6 si 25kg, cu 16 pozitii de contrabalansare si 7+0 pozitii de pan si tilt. Este gandit pentru configuratii mai grele de camera, precum cele folosite in studiouri si in aplicatii OB.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!