Sennheiser si Neumann isi vor prezenta impreuna cele mai noi produse la Amsterdam, in cadrul IBC Show. Printre acestea se numara un microfon AMBEO pentru realitate virtuala, un microfon pentru camerele de actiune si noile casti pentru broadcast din seria 27.

Companiile surori, Sennheiser si Neumann, isi vor concentra prezentarile pe echipamente audio pentru jurnalismul si productiile de teren.

Noile casti Seria 27 de la Sennheiser au un design inchis, circumaural, beneficiind in acelasi timp de o forma compacta si usoara. Acestea ofera un sunet impecabil, indeplinind in acelasi timp directivele UE de protejare impotriva zgomotelor la locul de munca.

Sennheiser va prezenta la Amsterdam si un prototip pentru un microfon dedicat camerelor de actiune GoPro. Acesta este gandit pentru a capta sunet in cazul sporturilor extreme si este capabil sa faca fata conditiilor improprii precum apa, vant, zapada si stropirea cu noroi.

Protectia de vant a microfonului asigura o acoperire excelenta chiar si in cazul sporturilor pe apa. Noul microfon va deveni disponibil, cel mai probabil, in martie 2017.

Pentru jurnalismul mobil, Sennheiser va expune apreciatul sistem wireless de microfon AVX. Printre microfoanele cu fir de la IBC se vor numara ClipMic digital, MKE 2 digital si HandMic digital. Toate cele trei modele folosesc tehnologia de conversie A/D Apogee, care asigura o inregistrare la calitate profesionala cu dispozitive inteligente.

Pentru filmare cu DSLR-uri, Sennheiser prezinta microfonul stereo MKE 440, precum si modelele mono MKE400 si MKE600.

Unul dintre vedetele expozitiei va fi EK 6042 cu doua canale – singurul receptor de camera care poate sa primeasca simultan un transmitator analog si unul digital.

Neumann isi va prezenta BCM 104, etichetat ca microfonul perfect de broadcast si studio pentru prezentatori. Calitatile lui vor fi demonstrate alaturi de modelele de studio Neumann TLM 102, TLM 103 si U87Ai.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!