Transvideo va prezenta la Amsterdam cateva noi solutii de monitorizare dezvoltate pentru a simplifica fluxurile de lucru din zona de broadcast si cinematografie.

Transvideo va prezenta, in primul rand, noul sistem de transmisiuni wireless cu tehnologie de ultima generatie, StarliteRF. Acesta este un monitor-recorder 3G-SDI cu ecran OLED tactil de 5″, ce are un receptor wireless incorporat si este echipat cu TitanHD2 Tx, un transmitator mic dar puternic.

Este un sistem unic ce ofera conexiuni de incredere in doar cateva secunde si a fost deja adoptat de industriile de film si de broadcast, precum si de catre companiile de inchirieri.

Conectivitatea video wireless prezinta pierderi reduse si nu are delay la transmisiune.

O functie anume ii permite lui StarliteRF sa poata fi combinat cu doi transmitatori diferiti si sa comute intre ei in timpul operatiunilor pentru a primi semnal video de la doi transmitatori TitanHD2 in configuratie de camere A/B.

Sistemul wireless Titan HD2 a fost testat minutios si s-a demonstrat ca functioneaza fara interferente in medii precum studiourile de televiziune.

TitanHD2 Rx este un nou receptor de sine statator, devenit de curand disponibil. Acesta completeaza flexibilitatea sistemului de transmisiuni video wireless. Cu o raza de actiune de 200m, mai multe TitanHD2 Rx pot fi conectate pentru a oferi o solutie scalabila pentru o serie de aplicatii din zona de cinematografie, broadcast si, desigur, inchirieri.

Transvideo StarliteRF a fost gandit pentru regizori, DOP, asistenti de camera, utilizatori de gimbal si drone etc.

Un alt produs nou este Stargate, monitor/recorder de 7″ cu tehnologie de varf incorporata intr-o carcasa robusta si compacta.

Transvideo Stargate este full HD, compatibil 4K/6G si reprezinta o unealta estentiala de productii pentru regizori, DOP, directori tehnici si ingineri. Acest echipament asigura toate functiile necesare intr-o interfata intuitiva, cu acuratetea si calitatea recunoscute ale companiei.

Stargate ofera o cale de procesare rapida cu capabilitati de afisare imediata. Poate sa inregistreze dailies H264 -> MP4/MKV pe carduri SD si dispune de LUT-uri 3D. Este un echipament evolutiv, gata pentru HDR, 6G si 12G SDI.

La IBC 2016, Transvideo va mai expune si StarliteARRI, StarliteHD mini monitor/recorder si CineMonitorHD.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!