Producatorul de echipamente pentru sustinere a camerelor profesionale a anuntat prezentarea la Amsterdam a noului Miller Skyline 90, un cap fluid ce suporta o greutate de incarcare de pana la 75 kg si beneficiaza de o structura solida din aluminiu.

Skyline 90 a fost dezvoltat in colaborare cu Ronford Baker Engineering, companie recunoscuta la nivel international pentru trepiede si capete fluide de categorie grea pe care le produce pentru industria cinematografica.

Mike Lippmann, manager pe Europa al Miller Fluid Heads, a tinut sa precizeze ca noul Skyline 90 a fost creat tinand cont de cerintele si ideile profesionistilor din zona de broadcast, fiind ideal pentru a face fata rigoriilor ridicate de productiile de teren de zi cu zi.

Cu un control continuu al contra-balansarii ce variaza de la zero la 75 kg la 30 cm deasupra axei de tilt centrale si cu 15+0 pozitii selectabile de drag pan-tilt fluid, Miller Skyline 90 asigura miscarea optima de drag pentru orice lungime focala a obiectivului.

In plus, noul cap fluid beneficiaza de o platforma culisanta cu o distanta de 300 mm pentru o alunecare usoara si fara efort a camerei, chiar si incarcata la capacitate maxima, echilibrand in acelasi timp configuratia.

Skyline 90 vine de asemenea cu sisteme de auto blocare pentru a oferi o pozitie orizontala in siguranta atunci cand se instaleaza sau se indeparteaza obiective grele. Doua bule de nivel se afla de o parte si de alta a capului fluid pentru a-i regla cu usurinta pozitia. Schimbarea pozitiilor de pan si tilt se blocheaza cu manere de metal de mari dimensiuni si pot fi operate cu o singura mana simultan fara sa provoace tremurarea imaginii.

Printre trasaturile optionale ale lui Miller Skyline 90 se numara o placa wedge cu eliberare rapida pentru montarea solida a camerelor de categorie grea in configuratii complexe.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!