Urmand tendintele actuale ale pietei, TSL Products si-a adus la zi o parte din solutiile de control, de monitorizare audio si de management al alimentarii pentru a simplifica workflow-urile SDI/IP si operatiunile de streamline, sustinandu-si astfel clientii pe masura ce fac tranzitia catre IP.

Cele mai noi versiuni, inclusiv conformarea cu viitoare familie de standarde SMPTE 2110, vor fi prezentate in septembrie la IBC 2017. Portofoliul impresionant de solutii pentru monitorizare audio al TSL ofera totul de la monitorizarea nivelului critic la monitorizarea integritatii sunetului inconjurator pentru canale TV pe transmisiuni.

La IBC compania va demonstra noile trasaturi ale seriei de monitorizare MPA1 Dante ce acum include suport pentru AES-67 (si, prin urmare, suport ulterior pentru retelele Ravenna si Hydra2). AES-67 defineste layer-ul de transport audio IP in SMPTE 2110.

Dispozitivele TSL de monitorizare audio PAM-IP, care beneficiaza de porturi gemene Ethernet, pot fi folosite acum fie pentru module Dante, fie pentru AES-67, facandu-le ideale pentru a fi folosite pentru tranzitia de la infrastructura SDI la IP, pe masura ce instalarea se indreapta catre o solutie SMPTE unificata.

Ambele game beneficiaza acum de control si montorizare SNMP, ceea ce inseamna ca TSL TallyMan si alte sisteme de management SNMP isi pot face treaba de la distanta. Utilizatorii existenti ai MPA1 pot instala functionalitatile inbunatatite printr-un simplu download gratuit.

Producatorul va mai prezenta la RAI Amsterdam cea mai noua lansare a sistemului de control TallyMan pentru segmentul de broadcast. Cu peste 1000 de sisteme folosite deja in intreaga lume, TallyMan este recunoscut ca o solutie de incredere pentru o redare in timp real, cu un control orientat catre utilizator si cu date dinamice. Software-ul de baza continua sa evolueze, incorporand capabilitati de acces avansate si functionalitati pentru un workflow automatizat, totul urmand cerintele utilizatorilor.

O parte cheie a sistemului TallyMan este abilitatea de a dezvolta panouri de control virtuale, de obicei implementate pe PC-urile ce beneficiaza de touchscreen. Cele mai noi capabilitati le permit inginerilor sa creeze butoane multi-take, utile pentru dispozitive multiple, liniate cu exactitate din punct de vedere al timpului si comenzilor.

Platforma de design include acum o gama de slidere, encodere rotative si control X-Y, ce poate fi aplicat la orice de la pozitionarea camerelor robotice la ajustarea nivelelor audio si corectia de culoare. Instalarile recente de TallyMan au inclus control complet pentru studiouri remote multiple, permitandu-i sa ridice valoarea productiilor reducand in acelasi timp costurile si permind ca timpul echipei sa fie redirectionat catre partea creativa.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!