Kameleon de la Foton este un slider compact profesional creat pentru filmarea unor cadre dinamice ireprosabile.

Aceste echipamente devin tot mai cautate in industria filmului datorita miscarilor stabile si line de camera pe care le ofera.

Foton SLK130 Kameleon beneficiaza de un design exact si durabil si este usor de utilizat. Solutii unice si inovatoare permit folosirea lui Kameleon in diverse medii de filmare.

Datorita suruburilor interschimbabile de 3/8″ si 1/4″, poate fi aplicat practic orice cap.

foton-slk130-kameleon_combineSlide Control, o solutie patentata a companiei, este un sistem inovator care permite mentinerea unei miscari stabile si line a trolley-ului. Acest efect a fost obtinut datorita pieselor rotative care lucreaza in mediu fluid, permitand crearea unui grad de frictiune calculat cu exactitate.

Sliderul SLK130 Kameleon iese in evidenta datorita structurii si calitatii. Functioneaza pe baza a patru roti de otel ce lucreaza pe rulmenti cu doua bile. Partea de trolley este echipata cu poloboc care faciliteaza asezarea sliderului in pozitia potrivita, blocarea facandu-se la fel de usor.

O scala pentru Time Laps este gravata cu laser pe sina de la Kameleon, ajutand la filmarea unor cadre exceptionale in slow motion.

SLK130 are la baza doua placi pentru montare care permit asezarea dispozitivului pe orice trepied. Filetele de 3/8″ si 1/4″ permit montarea pe capul trepiedului sau direct pe coloana. Datorita celor doua placi, Kameleon poate fi montat pe un singur trepied (central) sau pe doua trepiede.

Sliderul are totusi si picioare proprii, acestea avand o inaltime ajustabila cu o maxima de 25mm. Picioarele pot fi pliate dedesubt pentru a economisi spatiu la transport si depozitare.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!