Seria KP este prima gama de panouri de comanda pentru sisteme intercom profesionale cu tehnologie IP OMNEO. Pe scurt: calitate superioara, simplitate si flexibilitate la standarde profesionale.

RTS_EKP4016Seria KP – compusa din KP-5032, KP-4016 si, varianta avansata, EKP-4016 – de la RTS ofera flexibilitate de neegalat, cu recunoastere automata a hardware-ului si tehnologia de tip open source OMNEO, pentru compatibilitate totala si scalabilitate usoara.

Noul design si interfata inbunatatita, permit o intelegere mai buna si operatiuni mai usoare. Soft-ul pune la dispozitie un meniu simplu si intuitv, fiind foarte accesibile cele mai des folosite optiuni.

RTS_KP5032
Transmisiunile audio sunt de cea mai buna calitate de fiecare data. Noul panou de comanda are doua module de anulare a ecoului, plus o conversie AD/DA rapida, asigurand o latenta deosebit de mica si reducand zgomotul, ecoul, intarzierile si alte probleme de functionare regasite adesea in tehnologiile mai vechi.

In plus, seria RTS KP vine cu display color HD cu design unitar, inclusiv in ceea ce tine de culoare, contrast, rezolutie si unghi de vizualizare, pentru o comunicare clara.

Diferenta dintre KP-5032 si KP-4016 consta in numarul de pozitii de comunicare, acestea fiind 32 si, respectiv, 16.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!