Te asteptam pe 14 februarie sa iei parte la lansarea oficiala in Romania a noilor camere cinematografice WEAPON 8K si EPIC-W 8K, ambele beneficiind de revolutionarul senzor HELIUM Super 35.

RED pastreaza elementele emblematice ale celebrelor camere profesionale: designul modular al familiei DSMC2 (Digital Stills and Motion Cameras) si gradul ridicat de integrare cu accesorii propuse de alti producatori, insa duce abilitatile senzorului la un cu totul alt nivel.

Participantii vor avea parte nu doar de prezentarea camerelor alaturi de obiectivele Cooke, ci si de un workshop exceptional. Invitati vor fi Mike Grieve si Sam Measure din partea RED si Carey Duffy din partea Cooke Optics, precum si Alexandru Sterian, membru RSC.

Evenimentul va avea loc marti, 14 februarie 2017, la Baneasa Shopping City, Grand Cinema&More, Sala Grand VIP, incepand cu ora 11:30.

Va rugam sa confirmati prezenta!

Voi fi acolo!

Despre RED:

Misiunea RED este de a pune la dispozitia profesionistilor de pretutindeni tehnologie de varf puternic adaptabila pentru creativitate maxima. Tocmai de aceea promoveaza un design modular si le ofera utilizatorilor modalitati de a face upgrade produselor, precum si accesorii cu o compatibiliate larga si imagistica potrivita urmatoarei generatii de display-uri de inalta rezolutie.

Despre Cooke Optics:

De mai bine de 100 de ani, Cooke s-a aflat in mijlocul segmentului cinematografic, aducand tehnologii inovatoare (precum /i), producand unele dintre cele mai performante obiective si imbunatatindu-le permanent pe baza feedback-ului primit de la specialistii din teren si de pe platourile de filmare.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!