Odata cu lansarea seriei Cooke S7, producatorul asigura un set complet de obiective prime cinematografice dezvoltate pentru a oferi imaginilor circulare de pana la 46.31mm celebrul “Cooke look“, ceea ce ar trebui sa acopere formatul RED Vista Vision, ori in corpul EPIC ori in Panavision DXL. Coloristica se potriveste cu obiectivele Anamorphic/i, S4/i, miniS4/i, 5/i si Pancro/i Classic.

Gama de lentile Cooke S7 este formata din obiective prime de 18, 25, 32, 40, 50, 75, 100 si 135 mm.Cooke Panchro/i Classic, obiective prime de la T2.2 la T3.2, au fost lansate in aceasta primavara, fiind un redesign modern al obiectivelor deosebit de populare Cooke Speed Panchro. Noile obiective raman fidele imaginii clasice, recreand acelasi efect vintage, insa aduc avantajele tehnologiei de ultima generatie. In plus, vin echipate cu /i Technology pentru captura informatiei digitale cadru cu cadru.

Gama Panchro/i Classic este formata din obiective cu distanta focala de 18, 25, 32, 40, 50, 75, 100 si 152mm.Cooke Optics a lansat un set de obiective anamorfice denumit Anamorphic/i SF cu scopul de a complementa seria existenta Anamorphic/i, insa aducand nou o tehnica de coating ce le ofera specialistilor din cinematografie si mai multe optiuni pentru caracterul anamorfic al imaginii.

Vino in data de 18 iulie 2017 la CINETic, in Strada Tudor Arghezi Nr. 3B, Bucuresti. Echipa O-VIDEO te asteapta intre orele 11-16, alaturi de Carey Duffy, reprezentantul Cooke Optics, pentru prezentarea si o sesiune de hands on Cooke S7/i, Panchro Classic si Anamorphic SF.

RSVP Inscrie-te aici pentru a-ti rezerva un loc! Dureaza doar 30 de secunde iar intrarea este gratuita.

Inscrie-te acum!
No more articles
Lasati-ne un mesaj!