Leader LV5381 este un monitor waveform portabil, de mare putere, ce poate monitoriza pana la 4 semnale HD/SD SDI in acelasi format simultan.

Noul echipament profesional de la Leader este optimizat pentru ajustarile de nivel ale iesirilor multiplelor camere video instalate.

Mai multe semnale de intrare pot fi afisate unul deasupra celuilalt sau aliniate unul langa celalalt pe cele trei forme de display: waveform, vector si de imagine. Aceste trasaturi faciliteaza ajustarea valorilor pentru un balans corect al culorilor si al negrului pe o configuratie de mai multe camere.

Noul Leader LV5381 beneficiaza de diverse functii utile precum afisarea nivelelor pentru semnalul audio embeddat, afisaj ce indica erorile de transmisiune, un afisaj cu 5 bare pentru varfurile de semnal video precum si detectarea erorilor de gama.

Monitorul poate afisa toate acestea, in diferite combinatii, pe eranul TFT LCD cu diagonala de 8.4 inci. Ecranul are un afisaj XGA (1024 x 768 pixels) cu o reproducere bogata a culorii, facand LV5381 foarte util si in monitorizarea imaginii.

Leader LV5381 poate fi folosit ca atare sau poate fi montat in rack.

Pe afisajele waveform si vector ale semnalelor video, dispozitivul poate face diversele scale usor de diferentiat pentru ochi folosind o culoare diferita pentru fiecare canal al semnalelor de intrare.

Care este diferenta dintre Leader LV5381 si un monitor cu display waveform? LV5381 are capacitati ce nu se regasesc pe un monitor video, precum:

  • CINELITE – foloseste un cursor pe imagine pentru a verifica valorile de luminanta.
  • CINEZONE – foloseste culori false ca sa indice nivelurile de luminozitate in imagine si este ideal pentru proiecte care implica filmarea cu ecran verde.
  • Scale waveform exacte pentru intregul ecran in RGB si YCbCr, vectorscope si afisaj audio.
  • Monitorizare a erorilor pe afisajul de status, pentru ca utilizatorii sa stie in fiecare moment daca sunt probleme cu semnalul video.
  • Monitorizeaza pana la 8 canale de audio embeddat, cu afisare pe intregul ecran sau pe un sfert de ecran.
  • Functie de captare a imaginii afisate pentru a fi salvata in memoria interna sau pe un dispozitiv de stocare USB. Aceasta functie este ideala pentru a documenta problemele tehnice, pentru setarea si potrivirea unui ansamblu de camere si pentru continuitatea scenelor.
  • Display configurabil cu o mare flexibilitate.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!