LV7390 este un rasterizer puternic si versatil, capabil sa monitorizeze pana la 4 semnale 3G/HD/SD SDI simultan.

Mai mult, acesta poate afisa informatii de status, audio, Waveform, Vector, Picture, CINELITE® si CINEZONE® pe un monitor extern, in rezolutie full HD, prin intermediul iesirilor raster 3G/HD-SDI sau DVI-I.

CINELITE® le permite utilizatorilor sa masoare nivelul luminozitatii in diferite puncte ale scenei, acceptand pana la 3 asemenea puncte.

CINEZONE® foloseste culori false sa indice nivelurile de luminozitate in scena si este ideal pentru proiecte care implica filmarea cu ecran verde.

Afisarea statusului ofera informatii despre o serie de functii de monitorizare a erorilor, precum CRC, pozitia TRS, coduri ilegale, erori SDI ale numarului de linie, erori Parity Ancillary Data, BCH, Parity, DBN, erori legate de embedarea audio a mostrelor etc.

Conexiunea Ethernet permite controlul de la distanta prin intermediul internetului. LV7390 suporta protocoale TELNET, FTP, HTTP si SNMP.

Sunt disponibile 60 de presetari ce pot fi definite de catre utilizator, etichetate si afisate pe ecran.

Masuratorile video si audio digitale pot fi afisate in modul full screen sau individuale in configuratie definita de utilizator.

Leader LV7390 poate afisa, de asemenea, informatii din feed-ul camerei, inclusiv meniul camerei, prin intermediul unui set separat de conectori de intrare. Aceasta posibilitate ii ajuta pe operatori sa stie imediat ce setari sunt folosite pe camera din regie sau din OB-van.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!